Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бахтич аут заради бъбречна криза, Езе с тежко пътуване днес

Проблемите пред Локомотив (Пловдив) преди реванша срещу Страсбург в третия квалификационен кръг на Лига Европа не спират.

Полузащитникът Един Бахтич със сигурност отпада от сметките за мача, защото въобще не е пътувал заради бърбечна криза. Наказан заради чермения си картон в първата среща, загубена с 0:1 на "Лаута", е Йосип Томашевич, а централният защитник Стивън Езе ще получи еднодневна френска виза днес сутринта, ще хване полета до Франкфурт в 11:00 часа и оттам с автомобил, в компанията на клубния президент Христо Крушарски, ще пътува до Страслург. Очаква се той да се присъедини към отбора в късния следобед.

На официалната пресконференция снощи наставникът Бруно Акрапович и капитанът Димитър Илиев признаха класата на френския тим и ролята му на фаворит, но обещаха да покажат добър футбол и да се противопоставят успешно на елзасците.

След пресконференцията Локомотив (Пловдив) направи официалната си тренировка на "Стад дьо ла Мейно".

Реваншът между Страсбург и Локомотив е тази вечер от 21:30 часа, като можете да слушате мача в пряко комбинирано предаване по Радио Пловдив.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Съдийски назначения 31-ви кръг Първа лига

Съдийската комисия към БФС обяви назначенията за двубоите от 31-ия кръг в Първа лига. Мачът от плейофите в Топ 6 между Черно море и Локомотив Пловдив бе поверен на Ивайло Стоянов - Сватбата. Срещата между Ботев (Пд) и Славия ще бъде ръководена от Георги Давидов. 26 април 2024 г., петък, 20:00 ч. Общински Футболен Клуб Пирин ЕООД - ПФК Ботев Враца ГС:..

публикувано на 24.04.24 в 10:00

Марица се разделя със старши треньора си Борислав Крачанов

Марица (Пловдив) се разделя със старши-треньора си Борислав Крачанов след края на сезона. Клубът благодари на Крачанов за всичките три години, на които беше отдаден на Марица и даде всичко от себе си за клуба. В този период клубът спечели три шампионски титли, три пъти триумфира с Купата на България и спечели първа победа в Шампионска лига от 2020-та..

публикувано на 24.04.24 в 09:57
Борислав Крачанов

ВК "Марица" се раздели с Борислав Краччанов

Марица (Пловдив) се разделя със старши-треньора си Борислав Крачанов след края на сезона. Клубът благодари на Крачанов за всичките три години, на които беше отдаден на Марица и даде всичко от себе си за шампионките. В този период отборът спечели три шампионски титли, три пъти триумфира с Купата на България и спечели първа победа в Шампионска лига от..

публикувано на 23.04.24 в 19:47

Кузманов загуби при доиграването в Острава

Националът на България за Купа "Дейвис" Димитър Кузманов отпадна от турнира по тенис на клей от сериите "Чалънджър" в Острава (Чехия) от категория 75. Пловдивчанинът, който е 265-и в ранглистата, загуби в първия кръг от белгиеца Готие Онклен с 5:7, 6:7(4) в двубой, продължил малко повече от два часа. Мачът между двамата започна в понеделник, но бе..

публикувано на 23.04.24 в 18:02

Локомотив и Ботев без парични наказания след 30-ия кръг

БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ Дисциплинарна комисия Решения  -  23. 04 .2024 г. 30-ти кръг ППЛ С предупреждения – 37 състезатели Със спиране от състезателни   права ССП лв. Серигне Чеик Мбаке Мадина Файе ФК „Етър“ Велико Търново 1 200 Вячеслав Велев ФК „Крумовград“ Крумовград 1 300..

публикувано на 23.04.24 в 18:01