Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

"Пусни хвърчило - зарадвай куче" във "Вход свободен"

| обновено на 23.08.19 в 09:33

В последния работен ден от седмицата ще се заредим с много положително настроение и много усмивки за предстоящия уикенд.

В рубриката „ЗОО мания“ ще научим кои са 3-те най-интелигентни животни в света.

Днес е последнят ден, в който царува зодия Лъв. От утре, 24-ти август, владее зодия Дева. Кои са характерните черти на този знак и кое го отличава от останалите, ще чуем в днешното предаване.

Ще се запознаем и със символиката, която носи в себе си трудно откриваемата четирилстна детелина. 

След 13.00 часа ще се запознаем с новини от света и ще говорим за събитие, което предстои тази неделя. Ще разговаряме с доктор Веселин Бекирски за събитието "Пусни хвърчило - зарадвай куче".

Очаквайте и любимите рубрики "Кино" и "Четем с радио Пловдив".

Започваме, след новините в 12.


Още от категорията

Кризите и бавните им решения „Ден след ден“

Четвъртата вълна на пандемията, която ни залива, въведеният зелен сертификат като вход за обществени места и последвалата вълна от протести и опашки, конфликтите, които се появяват в отделни градове, свързани с новите правила, голямото източване на общината и държавата от пловдивски превозвачи, оповестено от прокуратурата ще са теми за разговор..

публикувано на 22.10.21 в 14:41

"Добро утро, ден" с Едит Унджиян

Добре познатата на пловдивчани певица и радиоводещ Едит Унджиян гостува в рубриката „Добро утро, ден“ тази седмица. За различните начала- това на деня и на музикалната й кариера, за музикалните жанрове, през които преминава, за живота преди и след 30г и за джазът, който вече й приляга, разказва певицата пред Петя Плачкова. Пловдив..

обновено на 22.10.21 в 13:53

Златна и усмихната есен във "Вход свободен"

Днешната дата -22 октомври е международно приет ден за популяризиране проблемите на заекващите хора . Денят се чества като такъв от 1998 година насам. Всяка година, на 22 октомври се провежда онлайн конференция, която е насочена към хора с интерес към заекването – както професионалисти, които се занимават с проблема, така и техните клиенти. За този..

публикувано на 22.10.21 в 09:26

Здраво, спукано, счупено "Точно днес"

Ковид предизвикателството продължава с изпитание за болните, за  лекарите и за всички системи, които чупят стереотипи с последната заповед със зелените сертификати.  Към общото нарушено равновеси е Пловдив добавя още след като прокуратурата обвини в като обвиняеми собственици на транспортни фирми и общински служители за финансови злоупотреби за милиона..

публикувано на 21.10.21 в 17:16

Крехките баланси „Ден след ден"

Зелен сертификат от днес трябва да пребори разпространението на коронавируса. Също от днес всеки има право на избор - да се ваксинира или да се тества нон стоп, за да има достъп до редица сфери и дейности. Тази мярка ще спре ли епидемията? Право на избор ли е това или принуда? Какви са трудово-правните измерения на изискването за зелен..

публикувано на 21.10.21 в 14:49