Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Световен ден на сърцето в Клуб "Неделя"

| обновено на 29.09.19 в 11:31

В първото издание на предаването Клуб "Неделя" за сезона ще ви срещнем с интересни събеседници, от които ще научите много любопитни неща. 

В първия час наш гост ще бъде художникът Димитър Добрев, чиято колекция от старинни ютии дари на Община Пловдив. От него ще научим какви са детайлите на една стара ютия, как работи и колко тежи. 

Часът от 17  до 18. е отреден за сърцето, защото 29-ти септември е обявен за Световен ден на сърцето. В тази връзка наш гост ще бъде доктор Венцислав Филипов - кардиолог, който ще ни запознае от първо лице с най-важния орган в човешкото тяло. 

Бъдете с нас в следобеда на неделния ден. Започваме в 16 часа. 

Още от категорията
Залата с динозаврите, Природонаучен музей Пловдив

СПИН, COVID-19, фалш, изкуство и динозаври в "Ден след ден"

На 1 декември, международният ден за борба със СПИН, в следобедното предаване на Радио Пловдив „Ден след ден“ ще чуете: Колко българи от Централна и Южна България се лекуват от ХИВ вируса в пловдивскта болница „Св. Георги“, която е един от общо петте центъра в страната за лечение на пациенти със СПИН и дали коронавирусът повлия на страдащите..

публикувано на 01.12.21 в 14:26

Коледното настроение завладява "Следобед с Едит"

🎄Вече ми е коледно! 🎄 А вие к олко песни знаете, в чието заглавие да присъства думата "декември"? 🤔 Аз се сещам поне за 10, но няма да ви ги пусна всички днес! 🤣 Освен за музика,. на 1ви декември в "Следобед с Едит" си говорим за уютните споделени вечери, горещ чай, елхата на центъра в Пловдив и с колко ни се вдига сметката за тока, заради коледните..

публикувано на 01.12.21 в 13:05

За мечките и хората във „Вход свободен“

Посрещаме декември и ви каним от сърце да споделите денят си с нас. И днес подреждаме пъзела на доброто настроение, усмивките и шарените любопитности, а за цялостната ни картина ще ни съдействат нашите ефирни събеседници. Минутки след 12:30 с Йордан Тотев ви разказваме от първо лице и наистина преживяно, какво е усещането да се гледаш..

публикувано на 01.12.21 в 09:40

Посрещаме декември "Точно днес"

В първия ден на последния месец на годината ще говорим за ковид кризата, за зелените сертификати - и за истинските, и за фалшивите, с които се прочухме, за новия политически сезон, за новите коалиции, преговори, новото НС и времето. Анализите и коментарите ще са на политолога и журналист Явор Сидеров, на д-р Валери Цеков от Българското сдружение по..

публикувано на 30.11.21 в 15:55

На „топло“ и на ротация „Ден след ден“

Последният ден на ноември ни телепортира в зимата, макар Пловдив да остана  безснежен. С времето не успя да влезе в новините, но пък ги оглави с издадените 250 фалшиви зелени сертификати и заключените „на топло“ четирима лекари. Какво показа разследването и откъде тръгва разплитането разказваме в предаването „Ден след ден“ от 15 до 17 часа...

публикувано на 30.11.21 в 14:35