Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

(не)Възможното образование във "Вход свободен"

| обновено на 07.10.19 в 12:56

Ще сложим старт на новата работна седмица с много музика и настроение.

Ще научим някои от подходите, които добрият учител трябва да прилага към своите ученици, за да изгради връзка на доверие с тях.

Ще ви срещнем с Лили Бързева, с която ще говорим за предстоящия Кинофестивал (не)Възможното образование, който ще включва поредица от документални филми на тема образование.

Минутите след 13.00 часа ще бъдат посветени на едно събитие, което ще се състои на 12-ти и 13-ти октомври, а именно - ПРЕМЪЛЧАНОТО РАЗКАЗАНО – ГРАДЪТ HOTSPOTS. Ще разговаряме с Възкресия Вихърова, която ще ни сподели повече за събитието на четири колела.

И разбира се ще завършим предаването подобащо, защото няма как да пропуснем коментара на колегата Жоро Пеев в рубриката „Предразсъдъци и следразсъдъци”.


Още от категорията

Политически конфигурации и сметки „Точно днес“

Девет дни след парламентарните избори неизвестните не намаляват, а дари напротив – увеличават се. Засега е ясно едно – ГЕРБ ще предложи правителство. А после? Търсим отговорите в утрото на 13 април, ето какво ще чуете: Има ли изход от политическата ситуация у нас? И вървим ли към нови избори? Политическият психолог професор Антоанета..

обновено на 12.04.21 в 17:01

„Ден след ден“ в очакване на премиерите

ГЕРБ ще предложи правителство, въпреки малките шансове то да бъде подкрепено, каза вицепремиерът Томислав Дончев.  Макар и очаквана, заявената позиция изненадва с категоричността си на фона на досегашните изявление на лидера на партията Бойко Борисов за възможна подкрепа за вторите по гласове „Има такъв народ“. С Дани Каназирева, досегашен областен..

публикувано на 12.04.21 в 14:45

Антон Баев в "Добро утро, ден!"

Журналистът и писател Антон Баев гостува тази седмица в „Добро утро, ден!“. Той е главен редактор и собственик на сайта Plovdiv-online, а също и председател на Дружеството на пловдивските писатели. В началото на годината Антон Баев издаде първия български роман за карантината - „Спас Господов в страната на амазонките“. Казва, че всеки ден..

обновено на 12.04.21 в 13:57

"Вход свободен" - слънчев старт на седмицата

Нова седмица, нов късмет, нови интересни теми и събеседници.  Пролетта е време за пролетно почистване, но не само на дома, а и на любовните взаимоотношения. Как да направим пролетно почистване на връзката? Отговорите, в началните минути.  Предстои ни среща с Елена Иванова, която е запален турист и обожава да обикаля всякакви интересни и красиви..

обновено на 12.04.21 в 11:44

С повече земно притегляне, но и в полет - "Точно днес"

Имената на новите 240 народни избраници са известни. Президентът свиква 45-то НС на 15 април, за да положат клетва и да встъпят в правомощията си. Ще успее ли най-спряганата досега от всички политически сили дума „отговорност“ да интегрира  действията им и „след това“  с повече мъдрост и в  обществена полза? Времето на надговарянето изтече,..

публикувано на 11.04.21 в 15:37