Психоанализа, стрес и изкуство в „Шейкър“

| обновено на 12.10.19 в 20:33

Днес говорим за стреса, отново. Мащабно събитие се състоя преди месец в България, посветено на превенцията на стреса, на работното място. За съжаление и за разлика от други страни, където това е практика от години, ние едва прохождаме. Албена Паралингова разказва.

Ще си говорим и за психоанализа и изкуство, с психоаналитика и психотерапевт Йорданка Христозова.

Рубриката ни за астрологични прогнози и диагнози, е повече от забавна. Всеки един от зодиакалните знаци, определено, знае как да си прекарва интересно времето.

Всеки има право, на своята неделя сутрин :)

Започваме, след новините в 7.  


Още от категорията

Концерт и качество на живот в „Шейкър“

Днес е денят, в който ще си говорим за това как да подобрим качеството си на живот? Кои са важните категории, в този ред на мисли? Коментираме темата с Христо Джумаков, психолог, консултант и мета изследовате, работил в различни индустрии и единственият практик на аспектовата психология в България. С психолога Мариана Кодинова, говорим..

обновено на 14.12.19 в 16:19

Коледа носи в "Звукът на киното" "Наистина любов"

Страхотна музика, страхотно коледно настроение и незабравима емоция предстои тази събота в "Звукът на киното". Ще ви предложим саундтрака от прекрасния коледен филм на Ричард Къртис "Наистина любов"/ "Love Actually" . Действието се развива в днешен Лондон пет седмици преди Коледа и проследява серия вълнуващи и забавни истории с много романтични..

обновено на 13.12.19 в 18:44

Пречистване и политически планове "Ден след ден"

Малоброен протест пред общината в Асеновград настоя за отговор защо откритата по време на предизборната кампания през октомври пречиствателна станция все още не работи. От своя страна кметът Христо Грудев казва, че това е предпоставка за екокатастрофа, но че той и екипът му няма да я допуснат и работят за това до края на годината съоръжението да..

публикувано на 13.12.19 в 14:53

"Вход Свободен" – предколедна благотворителност

На прага на зимата и по средата на предколедния стрес, сме силно уязвими на вируси и настинки от всякакъв вид! Днес се фокусираме върху начини и рецепти в защита на имунната ни система, които ще вплетем в интересната история на чая – напитката предпочитана от векове. По Коледа стават чудеса и едно от тях е, че всички отваряме сърцата си за..

обновено на 13.12.19 в 09:43

Без суеверия „Точно днес“

Ще загърбим поверията, че петък на дата 13-ти, е фатален и ще отправим поглед към актуалните въпроси, които стоят на дневен ред. Във времето от 6 до 9.30 часа ще чуете: Защо автобусните превозвачи стачкуват предупредително? Темата ще коментираме с Веселин Дошков , управител на фирма „Хеброс бус“. Ще се влоши ли качеството на..

публикувано на 12.12.19 в 16:54