Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

"Science Camp 2019" във "Вход свободен"

| обновено на 05.11.19 в 09:34

5-и ноември - Световен ден на мъжете. От къде и как произлиза, отговорите в днешното предаване. 

В тази връзка ще обърнем внимание на това какво е да излизаш с мъж Скорпион. 

В минутите след 13.00 часа ще ви срещнем с Гергана Райжекова, ръководител детски и младежки програми в център за творческо обучение. Тя ще ни разкаже повече за предстоящия Младежки международен научен лагер "Science Camp 2019", който ще стратира на 6-ти ноември. 

Днешния делничен ден е време да се потопим в света на „Предразсъдъци и следразсъдъци“ с колегата Жоро Пеев, както и в света на киното. В любимата рубрика, свързана с филми и актьори, ще научим най-обичаните коледни заглавия. 

Освен всичко това, днес трима от вас ще се сдобият с по два билета за така очаквания концерт на Хилда Казасян – „Да послушаме кино“.

Очаквайте ни след новините в 12. Още от категорията

Без отпадъци във „Вход свободен“

Петъчно ще се опитаме да привлечем вниманието ви с интересни и полезни теми, традиция ни е. Гостува ни Румяна Киризиева от Сдружение „БГ Бъди активен“. Търсят се посланици на каузата #БезОтпадъци. Добрият пример обединява активисти за по-добър и здравословен град. Следим и темата за шишеядите. Кампанията  „Искам да съм полезен…Рециклирай ме!“..

публикувано на 27.05.22 в 09:30

"Точно днес"- от новините до нотите

В последния петък на месец май добавяме още акценти към важното за седмицата:  Празникът на Асеновград се отбелязва по традиция в последната неделя на най-зеления месец-май. С кмета на града д-р Христо Грудев ще разказваме за програмата, без да пропуснем и важните строителни обекти, както и проектите в развитие.  От местната към централната власт, с..

обновено на 26.05.22 в 16:56

Планове и реалности „Ден след ден"

Над 1 млрд. лв. е прогнозната стойност на средствата, необходими да се изпълни Планът за интегрирано развитие на Община Пловдив до 2027 г. Стратегическият документ вече е парафиран от местните страейшини, но се оказа, че за да се приложи, трябва да чакаме европейски средства, тъй като „няма как да наваксаме с общинското бюджетче" (по думите на..

публикувано на 26.05.22 в 15:02

Весел четвъртък със "Следобед с Едит"

Здравейте, милички! 🌟 Следобедът наближава - знаете какво следва! 😍 Неудържимо добро настроение, широки усмивки и много хубава музика! 🥳 Чакам ви и в днешния ден за традиционната ни среща веднага след новините в 14ч. за да се развеселим със забавни факти и любопитни новини! 🤓 За 60 минути оставете тревогите настрани и се отдайте на песни и благини! 🎵..

публикувано на 26.05.22 в 13:00

"Вход Свободен" – предизвикваме делника

Откритите пространства на града ни са на фокус в днешното издания на "Вход свободен". Съвсем целенасочено и с конкретни причини ще погледнем към Дановия хълм и към Градската градина, които ще бъдат сцена за прекрасни събития насочени както към пловдивчани, така и към гостите на града ни! Концертът от поредицата „Класик Open Air: Музиката под..

публикувано на 26.05.22 в 09:30