Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

За госпожица Фрау и връзките във „Вход свободен“

| обновено на 12.11.19 в 10:33

Този път, говорим за Юлия Коларова и госпожица Фрау, с актрисата Юлия Коларова. Един спектакъл, в рамките на „Сцена в джаза“, днес в Пловдив

За недобрия ранен опит, страховете и добрите взаимоотношения, коментираме с психотелесния психотерапевт Кремена Станилова.

Рубриката „Предразсъдъци и следразсъдъци“, също, си е на мястото, както и минутите за кино. И посрещнете оптимистично, днешното пълнолуние в Телец :)

Започваме, след новините в 12.  


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

"Точно днес" към края на летния месец

Август преваля, политическите пререкания обаче тепърва ще се развихрят, ще има още една кампания за избори. Какво да очакваме от новото служебно правителство на Главчев, какви са вариантите за успех пред партиите, които ще участват на вота, въпросите търсят отговори от социолога Евелина Славкова , от агенция Тренд. За рушащите се сгради в Девин -..

публикувано на 27.08.24 в 15:31

Тайните на Изтока във "Вход свободен"

Ще надникнем в културата на далечния Изток, към която останалия свят проявява нестихващ интерес от векове! Старо, колкото и ведическата култура, махенди  е ритуалното изписване на ръцете с кръгове и мандали, символизиращи слънцето Суря-Нараяна. Стремежът към красота и хармония в древна Индия е свързан с идеята за Бог, който е смятан за източник на..

публикувано на 27.08.24 в 09:30

"Точно днес" на 27 август

Във вторник сутрин - сюжети от  деня и коментари на събитията, които следим. Теми и събеседници до 9.30 часа. Биохраните от тази есен ще са задължителна част в менюто на училища, детски градини, здравни и социални заведения. Това  е регламентирано в Наредба за екологичните изисквания на продуктите, предмет на обществени поръчки, разработена с експерти..

публикувано на 26.08.24 в 16:20

Качество на живот и отношения във "Вход свободен"

Новата работна седмица стартираме с една тема с продължение! Причината - същественото и жизненоважно значение на водата!  Жива вода или структурирана вода с минерали като шунгит и зеолит, се превърна в нова мода сред любителите на природосъобразния начин на живот и алтернативните терапии и практики. Какво представлява структурираната вода с минералите,..

публикувано на 26.08.24 в 09:30

Какво ни носи понеделник - "Точно днес"

Край или начало? Край на безплодните усилия  за развиделяване на управленското безвремие и начало на оздравителни движения за избисряне на посоките за крачката напред след дългия застой в политическото блато. Ще успее ли този понеделник да преобърне негативната посока в развитието на политическия процес или и той ще  си остане поредният от понеделниците в..

публикувано на 25.08.24 в 17:18