Световен ден на добротата във "Вход свободен"

| обновено на 13.11.19 в 09:47

На днешния 13-ти ноември честваме Световния ден на добротата. От къде произлиза този ден и защо? Отговорите, в днешното предаване. 

Днес ще ви представим и две събития, които ще поставят своя старт в съботния ден. 

С Никола Венков ще говорим за изложбата „Красотата, която споделяме“, а в разговор с Десислава Самуилова ще научите повече за работилничка „Нарисувай Пловдив – Капана.“

Започваме след новините в 12. Още от категорията

Строителство, мода и високи технологии „Точно днес“

Пловдив се нареди на първо място в страната по строителство на нови сгради. През третото тримесечие на 2019 г. е започнало изграждането на 200 жилищни и 67 други сгради. За качеството и цената на новото строителство, за зелените площи и паркингите говорим с Пламен Иванов, председател на Пловдивска строителна камара. Журналистът от в. „Труд“..

публикувано на 10.12.19 в 16:40

Строителство и разрушаване "Ден след ден"

Идеята да се прави общински многоетажен паркинг на мястото на бившата приемна на ТЕЛК на улица „4 януари“ в Пловдив не се приема радушно от ръководствата на съседните училища. Затова на среща при кмета Здравко Димитров бе решено проектът да се преработи, така че да не отнема от двора на Хуманитарната гимназия. В агенция „Пътна инфраструктура“..

публикувано на 10.12.19 в 14:33

Коледа носи в "Звукът на киното" "Наистина любов"

Страхотна музика, страхотно коледно настроение и незабравима емоция предстои тази събота в "Звукът на киното". Ще ви предложим саундтрака от прекрасния коледен филм на Ричард Къртис "Наистина любов"/ "Love Actually" . Действието се развива в днешен Лондон пет седмици преди Коледа и проследява серия вълнуващи и забавни истории с много романтични..

обновено на 10.12.19 в 13:55

Изложба и благотворителен базар във "Вход свободен"

Защо според учените мъжете се шегуват по-добре от жените? Ще стартираме днешното предаване с отговор на този въпрос.  Ще обърнем внимание и на грешките, които допускаме рано сутрин.  На 11-ти декември в Пловдив ще се състои работилница на доброто. Повече за нея ще научим от разговора ни с Емил Тотев.  В минутите след 13.00 часа Десислава Самуилова..

обновено на 10.12.19 в 11:06

Форум по психология във „Вход свободен“

Започваме седмицата, празнично. Отбелязваме деня на Св. Анна. Днес говорим за Форум „Психология за всеки“. Събитието е с вход свободен, на 10-ти декември, от 17 часа в Дом на културата „Борис Христов“. Коментираме темата с Теодора Пампулова, детски психолог и автор на психологическа литература за терапия на деца. Очаквайте и рубриката..

обновено на 10.12.19 в 09:24