"Точно днес"- за още яснота на посоките

Открояваме и прогнозираме част от темите за новата седмица:

БСП след пленума на Националния съвет на партията и след писмото, с което част от социалистите за пореден път поискаха оставката на Корнелия Нинова и националния предизборен щаб. Разговор с народния представител Дора Янкова.

Смолян и бедствията - колко средства поискаха, а колко им отпуснаха. Много или малко са 2 млн. лева за справяне с аварийните участъци по Родопите - питаме областния управител Недялко Славов.

Общата селскостопанска политика на ЕС и новите реалности в България, форум по темата ще започне в Пловдив. Събеседник за най-актуалното - като цифровизация и високи технологии в сектора ще бъде Светлана Боянова, председател на Института за агростратегии и иновации.

"Пациентите имат думата" - четири сдруженията ще презентират нов сайт, на който ще може да се подават сигнали за болниците. Ще питаме и за новото предложение на БЛС да се поиска 1 лев такса от децата. Коментар на Боряна Ботева, председател на Сдружението за развитие на българското здравеопазване.

След 9.00 часа гост на зона "Култура" ще бъде Ерна Ангелова, която открива изложба в галерия "Лабиринт" в Пловдив.

"Писма до вкъщи" или как красотата на цветове и форми си гостуват.

Слушайте ни от 6.00 до 9.30 часа на 18-ти ноември!

Още от категорията

Без суеверия „Точно днес“

Ще загърбим поверията, че петък на дата 13-ти, е фатален и ще отправим поглед към актуалните въпроси, които стоят на дневен ред. Във времето от 6 до 9.30 часа ще чуете: Защо автобусните превозвачи стачкуват предупредително? Темата ще коментираме с Веселин Дошков , управител на фирма „Хеброс бус“. Ще се влоши ли качеството на..

публикувано на 12.12.19 в 16:54

Времето минава, а промените все предстоят „Дeн след ден"

Споровете на 12-ти декември ще са за създаването на фигурата на независимия прокурор, който да разследва главния, за необходимостта от Конституционна реформа и за разцеплението в БСП при избора на Сотир Цацаров за председател на „Антикорупция“. По скандалите на деня чуйте днес доц. д-р Христо Паунов, преподавател по конституционно право в..

публикувано на 12.12.19 в 14:09

Коледа носи в "Звукът на киното" "Наистина любов"

Страхотна музика, страхотно коледно настроение и незабравима емоция предстои тази събота в "Звукът на киното". Ще ви предложим саундтрака от прекрасния коледен филм на Ричард Къртис "Наистина любов"/ "Love Actually" . Действието се развива в днешен Лондон пет седмици преди Коледа и проследява серия вълнуващи и забавни истории с много романтични..

обновено на 12.12.19 в 14:06

Коледен лабиринт във "Вход свободен"

Ще стартираме предаването с най-коледното растение, а именно - коледна звезда.  В един от най-студените месеци през годината, ще говорим за китайската медицина. От разговор с Деница Денева ще научим повече за предстоящия "Коледен базар и Благотворителница".  Минутите след 13.00 часа ще бъдат посветени на "Лабиринтът Пловдив - Сподели Коледа"...

обновено на 12.12.19 в 09:34

Късни есенни сюжети "Точно днес"

Те  отзвучават в предколедния климат на града и чертаят красноречиви очертания за посоките ни. Под знаците на добротворството и благотворителността  за каузите, които ни правят  ОБЩЕСТВО, чуйте д-р Елена  Радева   за мотивацията й да бъде основен спонсор и организатор на  Коледния благотворителен концерт „Изкуство за живот“ за набиране на..

публикувано на 11.12.19 в 17:46