Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Форум Град #БезОтпадъци във "Вход свободен"

| обновено на 27.11.19 в 09:28

Днешната дата, 27-ми ноември, е Международен ден без покупки. От къде и защо произлиза този ден? Ще разберем в днешното предаване.

Няма да пропуснем и рубриката „ЗОО мания“. Ще говорим за това как домашният любимец се превръща в най-добрия антидепресант. 

Всеки иска домът му да е най-уютното място на света, особено през зимата. Днес ще ви дадем съвети как да надминете очакванията си за студените месеци от годината. 

Минутите след 13.00 часа отново са посветени на предстоящо събитие в Европейската столица на културата за 2019 година. Ще ви срещнем с Биляна Милева, която ще ни сподели повече за Форум Град #БезОтпадъци. 

Ще обърнем внимание и на жените, които не се притесняват да излизат навън без грим. Защо това ги прави по-силни? Бъдете с "Вход свободен", за да разберете.

Започваме след новините в 12. 
Още от категорията

"Точно днес"- от новините до нотите

В последния петък на месец май добавяме още акценти към важното за седмицата:  Празникът на Асеновград се отбелязва по традиция в последната неделя на най-зеления месец-май. С кмета на града д-р Христо Грудев ще разказваме за програмата, без да пропуснем и важните строителни обекти, както и проектите в развитие.  От местната към централната власт, с..

обновено на 26.05.22 в 16:56

Планове и реалности „Ден след ден"

Над 1 млрд. лв. е прогнозната стойност на средствата, необходими да се изпълни Планът за интегрирано развитие на Община Пловдив до 2027 г. Стратегическият документ вече е парафиран от местните страейшини, но се оказа, че за да се приложи, трябва да чакаме европейски средства, тъй като „няма как да наваксаме с общинското бюджетче" (по думите на..

публикувано на 26.05.22 в 15:02

Весел четвъртък със "Следобед с Едит"

Здравейте, милички! 🌟 Следобедът наближава - знаете какво следва! 😍 Неудържимо добро настроение, широки усмивки и много хубава музика! 🥳 Чакам ви и в днешния ден за традиционната ни среща веднага след новините в 14ч. за да се развеселим със забавни факти и любопитни новини! 🤓 За 60 минути оставете тревогите настрани и се отдайте на песни и благини! 🎵..

публикувано на 26.05.22 в 13:00

"Вход Свободен" – предизвикваме делника

Откритите пространства на града ни са на фокус в днешното издания на "Вход свободен". Съвсем целенасочено и с конкретни причини ще погледнем към Дановия хълм и към Градската градина, които ще бъдат сцена за прекрасни събития насочени както към пловдивчани, така и към гостите на града ни! Концертът от поредицата „Класик Open Air: Музиката под..

публикувано на 26.05.22 в 09:30

Зад тежестта на битието „Точно днес“

Перманентно в обществото възниква дебат „за“ и „против“ 3 март да бъде национален празник на България. Празничният месец май го възобнови отново – този път с предложението на ГЕРБ за национален празник да бъде обявен 24 май. Необходима ли е такава промяна или отново тя идва удобна за политически цели? По темата ще говорим с Михаил Вешим ,..

публикувано на 25.05.22 в 15:48