Както им харесва „Точно днес“

Властниците затова са властници, за да управляват както им харесва.  Останалите – кой както може.

Нов  социален министър, почти предизвестен нов шеф на КПКОМПИ, но от сходни властови позиции. Какво се променя ?  Коментар на политолога Георги Киряков.

Във „Великите европейци“ Пламен Асенов  представя Наполеон Бонапарт.

... Генералът на Френската революция тръгва за Египет, но, освен армия, геният от Корсика и член на Френската академия, води група от 167 учени, заедно с много художници, архитекти и други творци...

Още от деня

Коледните послания. За другите, а за нас? Смисъл и противостоене.Разговор с Пламен Сивов от сайта Православие . БГ

Темата за детското насилие и  последиците са в книгата на Радко Пенев “Струни“ с пловдивска премиера точно днес.  Това е трета книга на морския капитан със звание втори офицер. Интервю на Живка Танчева.

Режисьорът Стефан Командарев/ „Светът е голям и спасение дебне от всякъде“/ представя документалния си филм „Ненужен герой“. Сюжетът е от чешките събития 68-ма година и българското участие. Лентата е в конкурсната програма на фестивала „Златния ритон“.

В „ Добро утро, ден!“ продължава срещата с журналиста Евгени Тодоров.  

„Точно днес“. Сряда 4 декември. От 6 до 9.30Още от категорията

Концерт и качество на живот в „Шейкър“

Днес е денят, в който ще си говорим за това как да подобрим качеството си на живот? Кои са важните категории, в този ред на мисли? Коментираме темата с Христо Джумаков, психолог, консултант и мета изследовате, работил в различни индустрии и единственият практик на аспектовата психология в България. С психолога Мариана Кодинова, говорим..

обновено на 14.12.19 в 16:19

Коледа носи в "Звукът на киното" "Наистина любов"

Страхотна музика, страхотно коледно настроение и незабравима емоция предстои тази събота в "Звукът на киното". Ще ви предложим саундтрака от прекрасния коледен филм на Ричард Къртис "Наистина любов"/ "Love Actually" . Действието се развива в днешен Лондон пет седмици преди Коледа и проследява серия вълнуващи и забавни истории с много романтични..

обновено на 13.12.19 в 18:44

Пречистване и политически планове "Ден след ден"

Малоброен протест пред общината в Асеновград настоя за отговор защо откритата по време на предизборната кампания през октомври пречиствателна станция все още не работи. От своя страна кметът Христо Грудев казва, че това е предпоставка за екокатастрофа, но че той и екипът му няма да я допуснат и работят за това до края на годината съоръжението да..

публикувано на 13.12.19 в 14:53

"Вход Свободен" – предколедна благотворителност

На прага на зимата и по средата на предколедния стрес, сме силно уязвими на вируси и настинки от всякакъв вид! Днес се фокусираме върху начини и рецепти в защита на имунната ни система, които ще вплетем в интересната история на чая – напитката предпочитана от векове. По Коледа стават чудеса и едно от тях е, че всички отваряме сърцата си за..

обновено на 13.12.19 в 09:43

Без суеверия „Точно днес“

Ще загърбим поверията, че петък на дата 13-ти, е фатален и ще отправим поглед към актуалните въпроси, които стоят на дневен ред. Във времето от 6 до 9.30 часа ще чуете: Защо автобусните превозвачи стачкуват предупредително? Темата ще коментираме с Веселин Дошков , управител на фирма „Хеброс бус“. Ще се влоши ли качеството на..

публикувано на 12.12.19 в 16:54