Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Концерт и качество на живот в „Шейкър“

| обновено на 14.12.19 в 16:19

Днес е денят, в който ще си говорим за това как да подобрим качеството си на живот? Кои са важните категории, в този ред на мисли? Коментираме темата с Христо Джумаков, психолог, консултант и мета изследовате, работил в различни индустрии и единственият практик на аспектовата психология в България.

С психолога Мариана Кодинова, говорим за връзката със свещеното място в нас. Как чрез метода на психодрама, да се свържем с това специялно място и с нашата душа?

Ще ни гостува и колегата Дарина Иванова, която ще влезе в различна роля. Става дума за събитието, концертна панорама „Полетът на песента“. Тази вечер, от 18 часа в Първо студио, на радио Пловдив. Събитието е с благотворителна цел, в помощ на Клиниката по инфекциозни заболявания към УМБАЛ "Св. Георги" Пловдив.

Бъдещето започва днес. Това е дар, който ни присъжда всяко утро. 

Заедно сме, след новините в 7 сутринта.


Още от категорията

"Черният лебед" танцува в "Звукът на киното"

Тази събота ще ви предложим саундтрака на "Черният лебед"/"Black swan" . Филмът е модерен преразказ на класическия балет на Пьотр Илич Чайковски „Лебедово езеро“.  Лентата на Дарън Аронофски, в която ярко присъстват актьори като Натали Портман, Венсан Касел,  Уинона Райдър и Барбара Хърши, се появява на екран през 2010 година и печели "Оскар"..

обновено на 26.01.20 в 10:15

Астро прогнози и винен туризъм в „Шейкър“

Говорим за вино и винен туризъм, с експерта Гергана Тодорова. Наближава виненият и любовен февруари така, че следим събитията. Дали говорим, просто, за любов или за любов към виното, важна е емоцията. Очаквайте и астробюлетина за февруари, със Стефи Недевска.  Приготвили сме ви и повече информация за новата година, по китайския..

обновено на 25.01.20 в 18:03

„Алтер его“ – за водната криза и не само!

Водната криза ще ни занимава в „Алтер его“ тази седмица. Знаем, че предаването се слуша по Интернет и в Перник, така че геройски поемаме риска да си изпросим група пернишки здравеняци с винкели пред студиото. Или перничанки, зажадняли да ни нахлупят празни кофи на главата... Пази Боже! Освен това ще засегнем с усмивка проблемите с боклука,..

обновено на 25.01.20 в 13:46

Фокусите "Ден след ден"

Докъде стигнаха усилията на общината да облекчи трафика в Пловдив? Има ли резултати от въвеждането на нова организация на движението на възлови кръстовища в града? Къде са въведени промените и къде предстоят? Каква е обратната връзка с шофьорите? Темата ще коментираме с Пламен Вълков , директор на общинското предприятие „Организация и контрол на..

публикувано на 24.01.20 в 14:58

Вълшебен петък с "Вход свободен"

Ще стартираме предаването с първото новолуние за годината, което ще се случи в знака на Водолей.  Ще обърнем внимание и на традициите и обичаите при посрещането на Китайската нова година, която носи със себе си и годината на металния плъх.  В петъчния ден ще говорим и за това какъв цвят портфейл да изберем за повече пари. Минутите..

обновено на 24.01.20 в 09:41