Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

„Алтер его” бори грипа със смях!

| обновено на 11.01.20 в 16:20

Тежък грип събори водещия на „Алтер его” в леглото. Заедно с второто му „Аз”. По тази причина се налагат някои промени в предаването тази седмица. По изричното предписание на личното ни джипи трябва да пазим стаята, да си държим краката на топло и да вдигаме наздравици само с витамини и антибиотици! Ето какво още пише в рецептата: „Смях в големи дози. И на често. През песен! Подпис: … (не се чете)”. Няма как, ще изпълним тази заръка, напук на нечетливия подпис. Ще преборим грипа лежешком с помощта на лежерен хумор, който малко е залежал в прашните ни архиви. Залежал, ама от сърце! Ако и вие кихате или подсмърчате, възползвайте се от ексклузивната ни оферта – слушайте ни с терапевтична цел. Резултатът е сигурен. Заклеваме се. И двамата.

„Алтер его” се излъчва премиерно в събота след новините в 15.00 ч.

Повторения: в неделя от 6.00 ч. сутринта и в понеделник след новините в 20.00 ч.

„Алтер его” – смехът е здраве!

Автор и водещ: Петър Краевски

Слушайте цялото предаване в звуковия файл.
Още от категорията

"Точно днес" - лицата на утрото и града ни

Една вълнуваща премиера на ново издание за Пловдив очакваме в близките месеци. Издателство „Летера“ подготвя албума „ Лицата на Пловдив “ с фотографии на Соня Станкова. Книгата представя хората в града под тепетата, включени са близо 600 авторски фотографии на известната пловдивска фотографка, текстове са от проф. Клео Протохристова и доц. Никола..

обновено на 20.01.21 в 16:57

Светът и ние в "Ден след ден"

Денят, в който светът гледа към смяната на върха в САЩ, и ние ще ориентираме три от разговорите в предаването към политиките, които новият стопанин на Белия дом ще води – в областта на външните работи, на сигурността и на борбата с климатичните промени. Ще обясним как започва новата трансформация на ковид – леглата в Пловдив и областта, след..

публикувано на 20.01.21 в 14:30

Проф. Веселин Василев в "Добро утро, ден!"

Тази седмица в „Добро утро, ден!“ ви срещаме с един от любомите преподаватели на студентите в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ – професор Веселин Василев. Той има над 50 години трудов стаж и преподава по психология. Признава, че любимата му оценка е петица, а шестицата нарича скъпарска. По тази причина рядко я пише. Не само на..

обновено на 20.01.21 в 14:01

Навици и кино във „Вход свободен“

Заедно сме до 14. Очаквайте рубриката „За и против“, с Дарина Иванова. Темата е нарочното трениране на волята и някои навици. Да или не? Кое е по-добре за нас? Говорим и за филма „Кируна“, безплатно и онлайн, утре от 20 часа, във Фейсбук. Чешкият документален филм, представя историите на хора сблъскали се с необичаен проблем, желязната..

обновено на 20.01.21 в 09:29

Относителната тежест на фактите "Точно днес"

Ковид- 19 и новите въпроси, които поставя животът в епидемия. Всеки пети новозаразен носи новия и по- заразен щам на вируса, каза проф. Мутафчийски, помислете как да отворят заведенията, каза примиерът Борисов, ще отворим и без заповед, заплашиха собствениците, няма да се подадем на изнудване е мнението на здравния министър.... Нещо друго, за да се..

публикувано на 19.01.21 в 16:49