Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

„Алтер его” бори грипа със смях!

| обновено на 11.01.20 в 16:20

Тежък грип събори водещия на „Алтер его” в леглото. Заедно с второто му „Аз”. По тази причина се налагат някои промени в предаването тази седмица. По изричното предписание на личното ни джипи трябва да пазим стаята, да си държим краката на топло и да вдигаме наздравици само с витамини и антибиотици! Ето какво още пише в рецептата: „Смях в големи дози. И на често. През песен! Подпис: … (не се чете)”. Няма как, ще изпълним тази заръка, напук на нечетливия подпис. Ще преборим грипа лежешком с помощта на лежерен хумор, който малко е залежал в прашните ни архиви. Залежал, ама от сърце! Ако и вие кихате или подсмърчате, възползвайте се от ексклузивната ни оферта – слушайте ни с терапевтична цел. Резултатът е сигурен. Заклеваме се. И двамата.

„Алтер его” се излъчва премиерно в събота след новините в 15.00 ч.

Повторения: в неделя от 6.00 ч. сутринта и в понеделник след новините в 20.00 ч.

„Алтер его” – смехът е здраве!

Автор и водещ: Петър Краевски

Слушайте цялото предаване в звуковия файл.
Още от категорията

"Черният лебед" танцува в "Звукът на киното"

Тази събота ще ви предложим саундтрака на "Черният лебед"/"Black swan" . Филмът е модерен преразказ на класическия балет на Пьотр Илич Чайковски „Лебедово езеро“.  Лентата на Дарън Аронофски, в която ярко присъстват актьори като Натали Портман, Венсан Касел,  Уинона Райдър и Барбара Хърши, се появява на екран през 2010 година и печели "Оскар"..

обновено на 24.01.20 в 17:26

Фокусите "Ден след ден"

Докъде стигнаха усилията на общината да облекчи трафика в Пловдив? Има ли резултати от въвеждането на нова организация на движението на възлови кръстовища в града? Къде са въведени промените и къде предстоят? Каква е обратната връзка с шофьорите? Темата ще коментираме с Пламен Вълков , директор на общинското предприятие „Организация и контрол на..

публикувано на 24.01.20 в 14:58

Вълшебен петък с "Вход свободен"

Ще стартираме предаването с първото новолуние за годината, което ще се случи в знака на Водолей.  Ще обърнем внимание и на традициите и обичаите при посрещането на Китайската нова година, която носи със себе си и годината на металния плъх.  В петъчния ден ще говорим и за това какъв цвят портфейл да изберем за повече пари. Минутите..

обновено на 24.01.20 в 09:41

Димящи и светли теми "Точно днес"

В петък сутринта ще минем през една от най- разбитите пловдивски улици, през Камерната зала на Драматичния театър, през местата за пушачи, през Рудозем на път за Гърция и ще стигнем до сложните схеми по талончетата на хазартния бизнес. Ако ни слушате от 6.00 до 9.30 чуйте: Финансистът Кольо Парамов ще коментира залогът на държавата по темата с хазарта...

публикувано на 23.01.20 в 17:29

Да зависим от късмета "Ден след ден"

Към късмета или липсата на такъв да имаме или нямаме вода, да дишаме или не чист въздух, да сме под риска или не на боклуци /и вносни, и наши/, тези дни се добави и битката за игрите на щастието,  кой да притежава лотариите и да се ограничи ли търкането на билетчета на късмета.  Днес премиерът заяви, че ако констатациите на АДФИ са верни,..

публикувано на 23.01.20 в 14:24