Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Вълшебен петък с "Вход свободен"

| обновено на 24.01.20 в 09:41

Ще стартираме предаването с първото новолуние за годината, което ще се случи в знака на Водолей. 

Ще обърнем внимание и на традициите и обичаите при посрещането на Китайската нова година, която носи със себе си и годината на металния плъх. 

В петъчния ден ще говорим и за това какъв цвят портфейл да изберем за повече пари.

Минутите след 13.00 часа ще бъдат посветени на един концерт, който до последно ще е пълна загадка, а именно Концерт на група странстващи музиканти.

И за финал ще завършим с две любими рубрики: "Кино" и "Четем с радио Пловдив". 

Започваме след новините в 12. 





БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

"Вход свободен" в разгара на сезона

Юли усети, че е пренапрегнал реотаните, леко намали степента на жегата и сега доволно отдъхва върху тлеещата жарава от изпочупени температурни рекорди. Ние обаче не се отпускаме, защото август амбициозно наднича зад ъгъла, гледа с пламтящо нетъпение и изобщо   не прилича на  по- милостив. На географската карта на България сякаш е закарфичена бележка "..

публикувано на 23.07.24 в 09:45

„Точно днес“ с най-важните теми и покана за концерт

Политическият пъзел в България става все по-труден, а шансовете за редовен кабинет клонят почти към нула. Има ли изход от създалата се ситуация и възможна ли е промяна, ако се стигне до поредни извънредни парламентарни избори? Политологът и университетски преподавател доцент Татяна Буруджиева с анализ по темата. Eвропейският парламент..

публикувано на 22.07.24 в 16:49

Еко понеделник с „Вход свободен“

Сдружение „BG Бъди активен“ стартира отворена покана за НПО организации, спортни клубове и образователни институции. Инициативата има за цел да насърчи организирането на почистващи събития и образователни беседи, във връзка с кампанията „НЕ на незаконните сметища“, с фокус върху водните пространства. Румяна Киризиева, разказва.  Очаквайте..

обновено на 22.07.24 в 09:45

По следите на юли - "Точно днес"

Седмицата стартира с леко занижени стойности на жегата, с надеждата, че най-изпепеляващите седем дни от лятото са зад гърба ни, а в предстоящите седем ще успеем да настроим часовниците си към нормалността на времето с традиционните дарове на летните емоции. Политическата жега обаче следва в неравноделен ритъм към кулминацията си и в понеденик отново ще..

публикувано на 21.07.24 в 16:28

Талантливите деца на България днес в Клуба

Днес в предаването отново ще ни гостуват прекрасните таланти от ДВГ "Пеещите котенца". В края на юни те отново обраха овациите и наградите разбира се на традиционния конкурс "Сезони", който се провежда ежегодно в Бургас. Вълнуващи и неповторими бяха тези дни за децата, които спечелиха сърцата на меломаните не само с гласовите си данни, но и с..

публикувано на 21.07.24 в 15:05