Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Музика и ритъм във "Вход свободен"

| обновено на 29.01.20 в 09:41

Ще поставим старта на днешното предаване с пет неща, на които ни учат трудните ситуации. 

Днес, във „Вход свободен“, ще ви срещнем с Йорданка Траянова. Тя от своя страна ще даде отговори на въпросите: Къде загубихме инстинктивната си същност?, Можем ли да си я върнем?, Необхидима ли ни е?

Минутите след 13.00 часа ще са посветени на музиката, ритъма и първият Drum Circle в Пловдив. За това ще разберем повече от Петър Йорданов. 

За финал ще обърнем внимание на енергийните партньори, които срещаме в живота си и на цифрите, на които зъвършват рождените ни години. 

Започваме след новините в 12. Още от категорията

Скок в юни - "Точно днес"

„Стабилното придвижване към епидемичната опашка“ и вписването ни  в напълно нова обществено-политическа среда  - с въпроси и поуки. На старта за отскок към лятото след  продължителна  и  принудителна летаргия,  за  скритите и изявените течения в обществено-политическия климат, разместване на пластовете  и определяне на новата „нормалност“..

публикувано на 31.05.20 в 16:42

"Клуб неделя" поглежда към българите в чужбина

Тази седмица, предаването отваря границите на Пловдив и България и ви предлага едно, истинско, околосветско пътешествие. С него се надяваме да ви помогнем, да открехнете завесата в пет различни държави и да видим, заедно, какво правят те по време на все още върлуващата пандемия от коронавирус, завладяла ни в последните 4-5 месеца. Какво им предстои в..

обновено на 31.05.20 в 10:13

С поглед към юни и здравето в „Шейкър“

Няма и ден, до старта на юни. А, всичко красиво и магическо се случвало между месеците юни и август, казват. Очаквайте астробюлетина за месеца, със Стефи Недевска. С кинезитерапевта Константин Ковачев – Коко, говорим за приложната кинезиология, където главни герои са мускулите. Състоянието им, може да ни каже много, за това в каква форма се..

обновено на 30.05.20 в 17:33

В "Звукът на киното" джаз от Париж с "Еди"

Тази събота и неделя в "Звукът на киното" ще слушаме качествен джаз. Саундтракът на сериала "Еди" носи атмосферата на Париж, но не само като град на любовта и изкушенията, а и като град на културното многообразие.  Преведено на езика на музиката това е джаз.  Саундтракът на минисериала "Еди" съдържа 20 оригинални композиции на Глен Балард и Ранди..

обновено на 29.05.20 в 17:38

Чист въздух и удобен транспорт - теми в "Ден след ден" на 29 май

Община Пловдив прекрати обществената поръчка за проучване на нагласите и провеждането на разяснителна кампания сред домакинствата за преминаване на отопление от екологични източници. От друга страна от „Бизнесът за Пловдив“ настояват общината да вземе спешни мерки, за да се подобри чистотата на въздуха. Прекратената поръчка ще забави ли изпълнението..

публикувано на 29.05.20 в 14:29