Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Любовни трепети във "Вход свободен"

| обновено на 05.02.20 в 09:39

В делничния ден ще ви дадем някои идеи за това как да изненадате любимия човек за празника на любовта. 

Ще говорим и за предстоящата приключенска игра "Лабиринтът Пловдив - Шерлок и мистерията в Ориент Експрес". Подробности ще разберем от Нино, част от "Създатели на приключения".

След 13.00 часа с психотерапевта Стефка Петкова ще обърнем внимание на любовните взаимоотношения.

И за финал ще говорим за хората, родени през месец февруари. С какво се отличават те? Отговорите - в днешното предаване. 

Започваме след новините в 12. 

Още от категорията

Художникът Иван Тотев в "Добро утро, ден!"

Тази седмица в рубриката „Добро утро, ден!“ ни гостува Иван Тотев, но не бившият кмет, а художникът. Имената на двамата съвпадат случайно, но не случайно те са с различни професионални пътища. Художникът Иван Тотев има редица самостоятелни изложби, а последната той откри преди седмица в София. Произведенията му, предимно скулптури от..

обновено на 26.11.21 в 16:43

За мръсния въздух и вирусите говорим в "Ден след ден"

Община Пловдив предвижда промени в Наредбата за опазване на околната среда, с която се предвиждат по-високи глоби за замърсяване на въздуха. По темата ще говорим със заместник-кмета Анести Тимчев с ресор „Екология и здравеопазване“. И още една тема, свързана с екологията – вчера общинските съветници на Пазарджик решиха да се вдигне такса..

обновено на 26.11.21 в 14:37

Петъчна рaздумка в "Следобед с Едит"

Колкото по - близо е финалът на седмицата, толкова по - бавно тече времето! ⌚Забързай стрелките с 60 минути добро настроение и хубава музика от мен! 🌈 В петък си говорим за видовете паста (не суха), колосалното значение на пържените картофи, с какво най - често си губим времето,  как рибите дишат под вода и колко черни всъщност са черните петъци? 🤔..

публикувано на 26.11.21 в 13:05

Петъчно и с усмивка във „Вход свободен“

В края на ноември и в поредното издание на предаването „Вход свободен“ ви каним да развихрете въображението си и да нарисувате делфин. Полина Христова от екипа на Зелени балкани ще ни помага с това начинание, като ни разкаже малко любопитни факти за най-интелигентните животни на Земята и повече информация за това как можете да участвате в..

публикувано на 26.11.21 в 09:40

"Точно днес" - за ваксините, виното и истината

В петък сутрин с темите от деня : Мерки за преодоляване последствията от кризата, предизвикана от пандемията COVID-19 е темата на кръглата маса, която се провежда в Пловдив, организатор е ПУ "Паисий Хилендарски". Форумът  дискутира актуални, нерешени проблеми в сферата на бизнеса, политиката и управлението на пандемията. Темите и участниците ще ни..

публикувано на 25.11.21 в 16:28