Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Ранно Утро с "Шейкър"

| обновено на 15.02.20 в 17:11

В разгара на зимата сме! Все пак с  надежда, защото  пролетта  предстои! Колкото и да сме позитивни и обнадеждени обаче, времето на студ, вируси, дългите часове в затворените помещения, не само дотягат, но и отслабват всичките ни защитни сили ! Затова, февруари е може би най-подходящия месец , през който да се погрижим за общото си здравословно състояние . На време, за да бъде ефикасно!

В срещите които ни предстоят, се надяваме да откриете по нещо полезно, но и приятно, така, че на сетивата ви да остане възможността да се насладите на красотата на ранното неделно утро!

Само два дни след празника на влюбените, в шейкър диагноза ще разберем - как показваме  чувствата си към любимия човек. Всички зодиакални знаци ще бъдат подложени на детайлно разглеждане! През изминаващата вече седмица, и пчеларите отбелязаха своя празник.

Срещаме ви с апитерапевта д-р Пламен Енчев. Завършил медицина в ВМА гр, Пловдив -1990 г. Специалист по Вътрешни болести, Апитерапия и  Хомеопатия.

Дълги години,д-р Енчев  живее и работи в САЩ.  През 2006 година се връща в България и оттогава до сега работи основно в областта на Апитерапията и ежегодно участва в международни конгреси и семинари, където изнася доклади в тази област. Като любител пчелар прилага биологични методи за отглеждане на пчелни кошери.

Повече за методите и ефектите на апитерапията или лечението с пчелни продукти, очаквайте в разговора със събеседника ни.

СКАУТСТВОТО е световно младежко движение с над 100 ‐ годишна история и традиции. Възникнало през 1907г. в Англия, до наши дни, то е допринесло за духовното израстване, физическото укрепване и обществената реализация на повече от 250 милиона момчета и момичета по света. Днес, световното скаутско движение обхваща над 40 милиона млади хора от 223 страни и територии по света.

Срещаме ви с Радостина Кирилова - учредител на Скаутски Клуб – „Родопски скаут“,Смолян. В разговора ни очаквайте подробности за скаутството в България.

Започваме след новините в 7.


Още от категорията

"Шейкър" - за усмихната неделя вкъщи

Неделното утро споделяме заедно, с една идея по-отговорни, с една идея по-обнадеждени! Вярваме в това, че поредното #Заедно, този път ще бъде с особено добър резултат! Без да изпадаме в паника, напротив – подхождайки разумно, в „Мултивитамин“ днес ще разгледаме факторите за добро здраве. Едва ли е необходимо да убеждаваме вас или който и да..

обновено на 28.03.20 в 16:19

Романтично преживяване с "Once" в "Звукът на киното"

Тази събота и неделя в  "Звукът на киното" ще слушате прекрасната музика от ирландския филм "Веднъж"/ "Once" . Определено парчетата от този саундтрак ще са радост за меломаните, още повече, че  филмът не се е появявал на екран у нас. " Once"   2007 e музикален филм, който разказва една романтична история за любов, не само между двама души, а любов и..

обновено на 27.03.20 в 21:10

Животът продължава "Ден след ден"

Четири са новите случаи на заразени с коронавирус в Пловдив - 50-годишен мъж, настанен в болница "Свети Пантелеймон", две жени на 56 и 58 години, както и мъж на 62 години. Така болните от коронавирус в Пловдив вече са 13 души. От Регионалната здравна инспекция в Пловдив отрекоха 62-годишният болен мъж да е техен служител, както съобщи тази сутрин..

публикувано на 27.03.20 в 14:47

"Вход Свободен" – извънредни мисли в петък

Изолацията ражда нови светове, но открива и отдавна забравени истини! В петък си позволяваме един по-философски прочите на ситуацията, защото почивните дни вече не носят същата радост! Рубриката „Уроци по щастие“ , в миналото и следващи няколко издания, посвещаваме на децата и подрастващите. Проблемите, пред които се изправят родителите, а и самите..

обновено на 27.03.20 в 09:33

В търсене на изход „Точно днес“

Между страха и надеждата, усамотени, невярващи и незнаещи, търсим помощ и утеха от хората, които доказват висок професионализъм, морал  и дух. Два нови случая с коронавирус в Смолян . Връзка с областния управител Недялко Славов. Как тръгна   новият Консултативен медицински кабинет за пациенти със съмнение за коронавирус ,който..

публикувано на 26.03.20 в 17:50