Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Трансформация и родова каста в „Шейкър“

| обновено на 22.02.20 в 16:06

Тази неделя, говорим за трансформацията на емоциите и страховете, с фамилния консултант Динка Колева.

С родовия терапевт Аида Марковска, коментираме темата за родовата каста и нейното влияние. Как да разпознаем своята каста? 

За да сме в синхрон с промените около нас, е необходимо да си научим, по-добре, някои уроци.

Звездната ни диагноза, традиционно, е след новините в 8. Срещаме се в деня на Новолуние, в знака на Риби.

Започваме, след новините в 7 сутринта.  


Още от категорията

"Волният ездач" носи духа на 60-те в "Звукът на киното"

Питър Фонда, Денис Хопър, Джак Никълсън - само тези имена са достатъчна визитка на филма, превърнал се в емблема на свобода и невъзможността да бъде постигната там, където хората се страхуват да бъдат свободни. Тази събота и неделя ще чуете музиката от филма на Денис Хопър, появил се на екран преди 51 години, в далечната 1969, но поставящ и днес особено..

обновено на 10.04.20 в 17:50

Перспективите "Ден след ден"

Броят на доказано заразените с коронавируса в България расте бавно. За съжаление в същата посока върви и броят на безработните, въпреки правителствените мерки за подкрепа на най-потърпевшите отрасли и фирми. От Иванка Власева, директор на Бюрото по труда Пловдив, ще разберем каква е картината в града и региона. Днес се очаква да бъде..

публикувано на 10.04.20 в 15:19

Движим се активно във „Вход свободен“

За да намалим тревожността, е добре да се движим повече.  Тази събота и неделя, стартира 11-то издание на фестивала „Здравей, Здраве“, в Пловдив. Витруално се случват нещата, тази година. Няколко думи, за спортната част, ще ни каже Елица Йоргова - йога инструктор. Тя ще ни разкаже, обаче и как минава денят и сега? Как се справя с тревожността?..

обновено на 10.04.20 в 09:50

Изпитания за финансите и вярата "Точно днес"

Петък е пред Цветница. Запролетено е. Да му се радваме, въпреки, но и според наложените ограничения. Финансовите изпитания и изпитанията на вярата ще са темите в предаването от 7.00 до 10 часа. Ще разговаряме със зам.- кмета на Пловдив, който отговаря за финансите Илия Кирчев . От публичната власт се очаква да подпомогне бизнеса и гражданите в кризата...

публикувано на 09.04.20 в 18:17

Ще има ли БГ ваксина срещу COVID 19 и още в "Ден след ден"

В 9-тия ден на април в предаването "Ден след ден" на Радио Пловдив очаквайте: Коментар на решенията как Православната църква и премиерът Бойко Борисов се договориха да се отбележат Цветница и Великден - на пряката ни линия ще е историкът Христо Матанов. Как стана така, че кметът на Пловдив оттегли предложението с 600 000 лв. от бюджета на Онкологичния..

обновено на 09.04.20 в 14:28