Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

За имунитета и психиката ни в „Шейкър“

| обновено на 21.03.20 в 16:11

„Психологическите терзания, по ефективност, не отстъпват на физическото въздействие“.

Спазваме правилата и се грижим за себе си.

Със специалиста по хранене и диететика Михаил Христов говорим за имунната система, как работи и кои са важните витамини и минерали.

Заедно с психолога Стоичко Миличин коментираме темата за страха, психиката, човека, адекватните действия. Освен хигиена на физиката ни е нужна и такава на психиката.

Неделната ни „Шейкър диагноза“ е посветена на една интересна класификация на зодиакалните знаци.

Започваме, след новините в 7 сутринта. 


Още от категорията

Ранно Утро с "Шейкър"

Споделяме заедно първите неделни часове, с обещание за интересни срещи и разговори! За една прекрасна инициатива на Средно Училище „Любен Каравелов“- Пловдив ще ви разкажем.  Зимни седмици на четенето – януари - февруари 2022г. е проект, в който  у частват ученици от целия начален курс на обучение. В програмата са предвидени онлайн  срещи с български..

обновено на 22.01.22 в 16:18

Прегръдките „Ден след ден"

Днес е Световен ден на прегръдката. В България е Бабинден по стар стил. И пак сме неповторими - прегръщаме новия живот и засвидетелстваме почит  на "бабите", които помагат при раждане, и на младите булки, които са раждали. През изминалата година в България са проплакали 58 393 новородени. Темите днес : Заведенията обявиха бойкот на мерките и..

публикувано на 21.01.22 в 14:58

Петъчна раздумка в "Следобед с Едит"

Здравейте, милички! ☀ Студено е, знам, но между 14 и 15ч. при мен винаги е топло и слънчево! ✨ Прегръщам ви ефирно на днешния Бабинден и с топъл глас и широка радио усмивка ви разказвам интересни неща от по света и у нас! 💫 Петък е и ограничение в темите - нямаме! 🥳 Настройваме се за предстоящите почивни дни с много хубава музика и свежо настроение от..

публикувано на 21.01.22 в 13:00

Дизайн и срещи във „Вход свободен“

Този петък говорим за онлайн събитието „Дизайнът на годината: 2022“ с Мери Асова, анализатор в системата на Хюман дизайн. Елена Манолова, психодрама специалист и психолог коментира срещите и хората, с които ни свързва животът в рубриката „Брейнсторминг“ Очаквайте и рубриките ни „Четем с радио Пловдив“ и „На кино“. Всичко е възможно и..

обновено на 21.01.22 в 09:58

С респект към Живота - "Точно днес"

На 21 януари – Деня на родилната помощ, почитаме труда на всички специалисти, които помагат  на живота да се появи на белия свят. Денят се отбелязва тържествено от  1951 г., когато с указ на Народното събрание Бабинден по стар стил е обявен за празник, почитан оттогава тържествено в АГ- отделенията на болниците и клиниките. Извън статистиката на..

публикувано на 20.01.22 в 17:05
Подкасти от БНР