Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Споделено по женски във "Вход свободен"

| обновено на 09.04.20 в 09:43

Ще стартираме днешното предаване с някои цветове, които са крайно неподходящи за основни във вашите домове. 

Днес във „Вход свободен” отново ще бъде включена и рубриката на колегата Дарина Иванова – „Извънредни мисли”.

Ще ви срещнем и с Петя Георгиева. Тя ще ни разкаже за „Споделено по женски”, онлайн среща, в която всеки желаещ може да се включи и да сподели своите възгледи за ситуацията, в която се намираме в момента. 

Какво е четвъртъкът и без рубриката на колегата Жоро Пеев – „Предразсъдъци и следразсъдъци”? Ще я очакваме с нетърпение.

А за финал ще дадем някои ценни съвети за свръхчувствителни хора. 

Започваме след новините в 12. 

Още от категорията

За святата истина и милата свобода "Точно днес"

  Днес отбелязваме 144 години от гибелта на Христо Ботев и на загиналите за свободата на България . В 12 часа сирените за две минути ще ни спрат за спомен и размисъл, за героите дали живота си за бъдещето на Отечеството.  А ся Николова, директор на Национален музей „Христо Ботев“ в Калофер ще разкаже, как тази година ще отбележат 144 години от..

публикувано на 01.06.20 в 17:03

На 1 юни в "Ден след ден" съвсем не по детски

В първия ден на първия летен месец, в който очакваме отпадане на извънредната обстановка, отваряне на туристическия сезон и завършване на училище на тазгодишния випуск зрелостници, в „Ден след ден“ ще търсим отговор на въпроси те: Какво става в Министерството на околната среда и водите, кога започва да мирише боклука в преносен смисъл и може ли..

публикувано на 01.06.20 в 13:52

Ден на детето във "Вход свободен"

1-ви юни е ден, специално предназначен за честване на децата и тяхното безгрижно детство. Честит празник на всички малчугани! Има милион причини човек да не посмее да направи крачка към промяна в живота си. Това се нарича страх от излизане от зоната на комфорт. Този феномен пречи на хиляди хора да разгърнат потенциала си, да преследват щастието..

обновено на 01.06.20 в 11:32

В "Звукът на киното" ще лудеем с "Телма и Луиз"

Саундтракът на приключението „Телма и Луиз“ ще ви предложим тази събота и неделя в "Звукът на киното". За познавачите това означава неповторимият музикален подпис на  Ханс Цимер.  Слред изпълнителите на песните във филма са Глен Фрий, Тони Чилдс,Грейсън Хю и Би Би Кинг. Иначе в лентата на звездата Ридли Скот има само звезди - Сюзан Сарандън, Джина..

публикувано на 01.06.20 в 11:32

Скок в юни - "Точно днес"

„Стабилното придвижване към епидемичната опашка“ и вписването ни  в напълно нова обществено-политическа среда  - с въпроси и поуки. На старта за отскок към лятото след  продължителна  и  принудителна летаргия,  за  скритите и изявените течения в обществено-политическия климат, разместване на пластовете  и определяне на новата „нормалност“..

публикувано на 31.05.20 в 16:42