Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пчелни съставки и няколко билки пазят от всички вируси


Коронавирусът у нас напредва, макар и бавно. Съобщиха ни, че  пикът предстои точно в тази и следващата седмици, а експертните мнения – как се лекува, какво го предизвиква и как да се предпазим, са все така противоречиви. И у нас и по света. В тази обстановка, търсим и методи на лечение и защита, различни от традиционната медицина.

Проф. д-р Христо Мермерски се занимава от 1957г. с природна и народна медицина. Автор е на 31 книги в тази област, някои в съавторство със сина си проф.д-р Йонко Мермерски д-р по органична химия във Вашингтон. В началото на пандемията, в интервю за Радио Пловдив, д-р Йонко Мермернски, който пътува съвсем сам в самолета от София за Вашингтон, каза, че не се страхува от новия вирус, защото е важен силния имунитет, и  цитирам, се чувства „ като железен“ от прополиса, който пие от дълги години, както и от създадения от неговия баща продукт от пчелни продукти и няколко билки.

За тях, както и още няколко препоръки за силен имунитет,  разказва проф. Мермерски - баща. 85- годишният професор, който продължава да работи активно, точно в разгара на пандемията в Китай в град Ухан, е поискал да замине точно там, за да помогне, като преди това се е обърнал и към наши институции.

Но никой от нашите институции  не ми отговори. Китайците също не ми отговориха, но произведоха точно като  моя природен продукт Мермерски, като моето шишенце с тинкура, даже помпичката му е същата, разказва професора, който продължава да прави опит за връзка с китайското посолство за българо-китайско производство, засега безуспешни.  

Съставките на предложения от проф.Мермерски природен продукт  не са тайна, пчелен клей и прашец, между билките са  екстрати от ружа и алое, аромати от джиндижифил и канела.  Съставките и  дозиравката са описани на шишенцето с тинктурата, а продукта е регистриран в Агенцията по храните и лекарствата. 

Тотално унищожава всякакви  вируси, бактерии и низши гъби, категоричен е проф.Мармерски, включително и т.н.нов вирус - Всички вируси.

Работих върху този продукт 12 години, а от 3 години нямам човек, който да не се е излекувал .

Проф. Мермерски винаги е готов да даде безвъзмездно  рецепта и съвет.

За слушателите на Радио Пловдив препоръчва още при появата на активна хрема, с кашляне и кахане ,което е първи етап на проблема,  преди да се стигне до пнемвония,  се слагат от капките тинктура в носа. Твърди, че ,  има многостранното въздействие и помага и при проблеми със зъбите екземи,слух. 

Професорът подчертава, че неговите методи на лечение са на базата на природни продукти и препоръчва за силен имунитет и употребата на чесън, като най-мощно антивирусно средство, както и на кромид лук. 

Цялото интервю с проф. Мермерски е в звуковия файл. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Безпристрастният технически преглед спасява животи

30 дни да имат собствениците на автомобили, върнати при годишния технически преглед заради проблеми с газовете от ауспуха, за да отстранят повредата. Такава промяна в наредбата за прегледите се планира от транспортното министерство във връзка с увеличилия се брой коли, които не могат да покрият изискванията. До проблема се стигна, след като от..

публикувано на 07.08.24 в 10:51

Рая Назарян може и да падне от поста председател на НС

В очакване на политически новини и дата за поредните предстоящи парламентарни избори говорим "Точно днес" с политическия психолог проф. Антоанета Христова . "Най-важният въпрос сега е кога ще дойде критичният момент за промяна за голяма част от обществото, за тези, които не гласуваха досега и нямат намерение да гласуват. Нещата са толкова хаотични..

публикувано на 07.08.24 в 10:08

Фармацевти настояват да се въведе концепцията „Едно здраве“

Фармацевтите в цялата страна наблюдават увеличение на броя пациенти, които търсят помощ за здравословни проблеми, предизвикани от горещините, замърсения въздух при пожарите в страната и взривовете край Нови хан, както и ръст на случаите на болни от салмонела, хепатит, дизентерия и ковид. Това отчитат от Инициативният комитет на..

обновено на 07.08.24 в 09:46

С мащабни проекти район "Тракия" отбелязва своя празник

Точно днесе и празник на най-младият район на Пловдив, а именно „Тракия“, който става на 51 години. Първите блокове там са построени през 1973-та година за да се отговори на разрастващият се град и преодоляване на жилищната криза. Днес увеличаващите се жилища в района създават и проблем с паркирането, но поставят и въпросите, свързани с..

обновено на 06.08.24 в 11:23

Време е партиите да разберат, че НС не е кварталният пясъчник

Не е изненада, че отново отиваме на предсрочни избори, защото партиите още от предишните си постлаха толкова късо одеялце, на което не могат да се съберат всичките им амбиции, каза в предаването "Точно днес" политологът Любомир Стефанов. Политическите ни партии не разбират връзката между гражданите и управлението, дупката между обещанията и..

публикувано на 06.08.24 в 10:34