Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Предизвикателства "Без отпадъци" във "Вход свободен"

| обновено на 27.04.20 в 10:31

Днес ще говорим за романтика. Какво имат предвид жените, когато кажат, че търсят романтичен партньор? Отговорите, в началото на предаването. 

Ще поговорим и за промените в дома, които могат да променят и живота ни. 

С Ласка Ненова ще говорим за предизвикателства "Без отпадъци". 

Няма да пропуснем и коментара на колегата Жоро Пеев в рубриката "Предразсъдъци и следразсъдъци". 

Започваме след новините в 12. 

Още от категорията

Сряда сутрин "Точно днес"

Събуждаме деня на 4 август  с програма "Точно днес" и с различни теми и събеседници. Реди ли се политическият пъзел или се търсят все още парченца от него. Ще има ли правителство и каква подкрепа ще получи в пленарна зала. Горещите въпроси коментираме с политолога Татяна Буруджиева и с режисьора и политик  Евгений Михайлов. Със земеделския..

обновено на 03.08.21 в 17:05

Проф. Веселин Василев в "Добро утро, ден!"

Тази седмица в „Добро утро, ден!“ ви срещаме с един от любимите преподаватели на студентите в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ – професор Веселин Василев. Той има над 50 години трудов стаж и преподава по психология. Признава, че любимата му оценка е петица, а шестицата нарича скъпарска. По тази причина рядко я пише. Не само на..

обновено на 03.08.21 в 13:54

Лято с вкус на диня във „Вход свободен“

Динята е един от най-предпочитаните плодове на лятото, и по този повод мисля заслужено да я номинираме за „Главен герой на сезона“! И абсолютна истина е, че почти никога не отказваме, когато ни почерпят с парче сладка, сочна и вкусна диня. Е, правим го и днес – черпим ви! В Международния ден на динята и в предаването „Вход свободен“..

обновено на 03.08.21 в 10:12

"Точно днес" - летните проекти и прогнози

Трудна и наситена седмица за политиците, работа през август и очакване на министрите в нов кабинет, който реди ИТН. Срещите и постовете, преговорите и заявките, коментираме с политолога доц. Иво Инджов . Вирусологът Сергей Иванов за четвъртата вълна с Делта варианта на Ковид-19, или как свикваме да се борим и живеем с вируса, променил света и нас...

обновено на 02.08.21 в 16:49

"Вход Свободен" – общуването във връзка и със самите нас

Понеделник в очакване на повече свобода и моменти за отмора! Прохладата е далеч от хоризонта, но оставаме с надежда! В началото на работната седмица разглеждаме връзката между психичното здраве и начина ни на живот, в едно интересно изследване на проф.Роджър Уолш. Коментарът по темата е  на д-р Пламен Димитров – психолог и екзистенциален..

обновено на 02.08.21 в 12:39