Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

"Вход свободен" - международен ден на радиото и телевизията

| обновено на 07.05.20 в 09:34

В международния ден на радиото и телевизията във "Вход свободен" ще имаме много интересни теми и събеседници. 

Как да се справим със заседналия начин на живот? Това ще е една от темите, на които ще обърнем внимание. 

Днес в програмата ни ще бъде включена и рубриката на колегата Дарина Иванова - "Извънредни мисли". 

В днешното предаване ще ви срещнем с Елица Йоргова. Тя ще ни разкаже повече за наричанията по време на бременност и за още много интересни неща, които ще са полезни за бъдещите родители. 

Във финалните минути на "Вход свободен" ще очакваме с нетърпение рубриката на колегата Жоро Пеев - "Предразсъдъци и следразсъдъци".

Започваме след новините в 12.  

Още от категорията

Екологично и приключенски в „Шейкър“

Тази неделя, говорим за пътешествия, книги, интересни хора, чистота и здраве. Гостува ни Бела Бенова, фотограф, писател, пътешественик. Нейната страст са морските фарове, има книга издадена по темата „По пътя на пулсиращата светлина“, изложба за морските фарове. Последната и книга „ЕГОистини“ е с поезия. Тя беше представена на 13-ти октомври...

обновено на 23.10.21 в 16:13

Кризите и бавните им решения „Ден след ден“

Четвъртата вълна на пандемията, която ни залива, въведеният зелен сертификат като вход за обществени места и последвалата вълна от протести и опашки, конфликтите, които се появяват в отделни градове, свързани с новите правила, голямото източване на общината и държавата от пловдивски превозвачи, оповестено от прокуратурата ще са теми за разговор..

публикувано на 22.10.21 в 14:41

Златна и усмихната есен във "Вход свободен"

Днешната дата -22 октомври е международно приет ден за популяризиране проблемите на заекващите хора . Денят се чества като такъв от 1998 година насам. Всяка година, на 22 октомври се провежда онлайн конференция, която е насочена към хора с интерес към заекването – както професионалисти, които се занимават с проблема, така и техните клиенти. За този..

публикувано на 22.10.21 в 09:26

Здраво, спукано, счупено "Точно днес"

Ковид предизвикателството продължава с изпитание за болните, за  лекарите и за всички системи, които чупят стереотипи с последната заповед със зелените сертификати.  Към общото нарушено равновеси е Пловдив добавя още след като прокуратурата обвини в като обвиняеми собственици на транспортни фирми и общински служители за финансови злоупотреби за милиона..

публикувано на 21.10.21 в 17:16

Крехките баланси „Ден след ден"

Зелен сертификат от днес трябва да пребори разпространението на коронавируса. Също от днес всеки има право на избор - да се ваксинира или да се тества нон стоп, за да има достъп до редица сфери и дейности. Тази мярка ще спре ли епидемията? Право на избор ли е това или принуда? Какви са трудово-правните измерения на изискването за зелен..

публикувано на 21.10.21 в 14:49