Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Любопитно с „Вход свободен“

| обновено на 13.05.20 в 09:32

Днес, Елена Шахънска, която от години се занимава с проблемите на личностното развитие, има и три книги по темата, ще ни сподели за интересна инициатива, която реализира отскоро.

За сянката, нашата тъмна страна и как да я балансираме, ще ни каже психологът и медиатор Ирина Милчева.

Очаквайте и рубриката «Извънредни мисли», на колегата Дарина Иванова, в нейния финален епизод.

И както миналата сряда, във времето между 13.30 и 14.00, бъдете готови да ви провокираме с интересен въпрос и съответно награда, за един от вас.

Започваме, след новините в 12. 


Още от категорията

След вота и в триъгълника/и извън него на властта и протестите „Точно днес“

Как ще продължат протестите ?  Ще спрат ли  п ровокациите и насилието ? Как ще се развие серията от искани и отказвани оставки –  в политически, прокурорски и полицейски план .    Коментари на социолога Мира Радева, съдия  Нели Куцкова  и бившия вътрешен министър Емануил Йорданов. В зона Култура – п оетът Георги Борисов за..

публикувано на 15.07.20 в 17:23

Вечната музика на Енио Мориконе и Нино Рота в „Звукът на киното“

"Ново кино Парадизо", "Сладък живот", "Кръстникът", "Амаркорд", "Ромео и Жулиета" - това са само част от филмите, чиято музика ще ви предложим тази събота и неделя в "Звукът на киното".   Общото между тези филми, превърнели се в класики, е не само, че са на италиански режисьори, а и че музикалните теми в тях са на двама велики италиански филмови..

обновено на 15.07.20 в 17:20

Ветрило от коментари по горещите теми в "Ден след ден"

Пети вот на недоверие срещу правителството, протести в страната и очертаваща се нова актуализация на бюджета в Пловдив наесен -  това е днешният 15 юли в обществен план. В него малко след 15 часа със следобедното предаване на Радио Пловдив "Ден след ден" сме ви подготвили ветрило от коментари по най-горещите политически теми. В първия час ще..

публикувано на 15.07.20 в 14:22

Емоционално и зареждащо във "Вход свободен"

Средата на седмицата е време подходящо както за усилени действия, така и за насочване на мислите към предстоящите почивни дни. Когато е лято, наклона на везните е в полза на отмората!  Спорове, идеи и тяхното реализиране - това са част от случванията, които предстоят в ефир! Започваме след новините в 12.

обновено на 15.07.20 в 09:25

Музика и протести „Точно днес“

Горещо се оказа лятото в България. Скандирания „Оставка!“ и „Мафията, вън!“ продължават под прозорците на властта, а те очевидно не могат да бъдат заглушени от поредната доза записи, които публикува прокуратурата. За всичко това ще говорим в утрото на 15 юли, ето какво ще чуете във времето то 7 до 9.30 ч.: БСП внася вот на недоверие към..

публикувано на 14.07.20 в 16:42