Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

#СолоДарно предизвикателство във "Вход свободен"

| обновено на 28.05.20 в 09:53

Музиката е личетел.Как тъжната музика ни помага да се справим с любовно разочарование? Отговорите ще получим днес. 

Ще обърнем внимание и на едни от най-странните спортове, които съществуват по света. 

Иван Белчев ще ни разкаже повече за #СолоДарно предизвикателство, в което може да се включи всеки. 

Замислете се, че ако признаете пред себе си някои истини за живота, то много по-ведро ще гледате в бъдещето. Ще обърнем внимание и на това. 

А за финал ще отправим поглед към беззсънието и начините за справяне с него. 


Още от категорията

Ранно Утро с "Шейкър"

Настъпващото лято е време за срещи и завръщания! Отдавна жадувано време за отмора и за красиви мечти! В неделното утро ви срещаме със Запрянка Ангелова и нейната стихосбирка "Върнах се", която представи в Етнографски музей - Пловдив, по време на своето лятно завръщане в родината. Запрянка Ангелова живее и работи в Германия от 15 години. Как съчетава..

публикувано на 11.06.21 в 16:30

"Ден след ден" без вода, преди избори и на път

На 11 юни в следобедното ни предаване "Ден след ден" очаквайте истинско "виенско колело" от теми:  Да пътуват с европейски сертификат не само ваксинираните срещу COVID-19, но и преболедувалите вируса с доказани антитела, но без ПСР тест за това – за писмата до европейските и български институции с това настояване ще говорим с националния омбудсман..

публикувано на 11.06.21 в 14:15
Снимка: личен архив

"Вход свободен" като по ноти

Последната една година се оказа изпитание за всички музиканти и хора на изкуството заради затворените сцени, зали и места за свирене, но за Ангел Заберски Трио работата не спира и те вече са готови със своя нов албум, продължение на линията „Like Jazz”, която срещна класиката с джаза.  Днес в предаването ще разговаряме със забележителния джаз музикант..

публикувано на 11.06.21 в 09:04

Шарен свят „Точно днес“

Избори и противоепидемични мерки ще във фокуса в утрото на 11 юни. Всичко това ще гарнираме с качествена музика и с покана да се включите в два интересни фестивала. Ето какво ще чуете от 6 до 9.30 часа: Отпада изискването за носенето на маски при определени условия. Има ли рискове? Заместник-председателят на Лекарския съюз в Пловдив и..

публикувано на 10.06.21 в 16:05

За хляба и ножа „Ден след ден“

На Спасовден, денят, в който в България пристига главният прокурор на Европейския съюз Лаура Кьовеши, в програма „Ден след ден“ продължаваме разговорите за отзвука след санкциите по закона „Магнитски“. С политическия анализатор Осман Октай коментираме мафиотско олигархичния модел на управление ГЕРБ – ДПС, обръчите от фирми за източване на..

публикувано на 10.06.21 в 14:59