Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

В работен ритъм с "Вход свободен"

| обновено на 03.06.20 в 09:31

Лятото чука на вратите и всеки иска да е в перфектната форма за плажа. Ще стартираме днешното предаване с една "щастлива диета". 

Ще обърнем внимание и на модните тенденции. 

Със Светлин Иванов ще говорим за завръщането на работа и преодоляването на пост-травматичното стресово разстройство и тревожност, причинени от пандемията с КОВИД-19. 

Днес отново ще имаме игра, в която някой от слушателите ни ще спечели страхотна награда.

Започваме след новините в 12. 

Още от категорията

Как продължаваме „Точно днес “

След плажуването и продължаващите протести, след искането за оставки, пинг понга с отговорността и законността, как продължава обществено-политическкия сблъсък ?  Интервю с политолога проф. Евгени Дайнов. БСП внася тази седмица вот на недоверие към правителството по тема корупция . Мотиви и вътрешнопартийни движения. Разговор с..

публикувано на 12.07.20 в 17:28

In memoriam Енио Мориконе в "Звукът на киното"

В "Звукът на киното" тази седмица се прощаваме с великия композитор Енио Мориконе. Той ни напусна на 91 години в нощта срещу 06 юли след като претърпя инцидент.  Енио Мориконе счупи бедрената си кост преди дни и почина в болница в Рим.  Надали има почитател на киното или въобще някой, който да е ходил на кино и да не е чул музиката на превърналия се..

обновено на 12.07.20 в 10:27

За психиката и физиката в „Шейкър“

Неизбежно е, тази неделя ще ви кажем за тревожността, като знак за промяна. Коментира психологът Даниел Троев. Радослав Иванов, юнгиански психотерапевт и клиничен психолог, ще ни припомни за още нещо, което е знак за промяна. С рефлексотерапевта Юрий Петров се раздвижваме по правилния начин, за да поддържаме еластичността на мускулите и..

обновено на 11.07.20 в 15:48

Дефекти и ефекти "Ден след ден"

Разследванията на прокуратурата на президентски съветници и бреговата акция край така наречените „Летни сараи на Доган“ ескалираха протести, които ще продължат и днес. От ГЕРБ, засегнати от президентската реплика за мафията в изпълнителната власт, ще отговорят с протест в защита на правителството. За дефектите в структурата на държавата и за..

публикувано на 10.07.20 в 14:28

Гледаме лятото в очите във "Вход свободен"

 Огледало на душата и обект на възхищение, очите от древни времена  са прославяни в лирични произведения. Но какво знаем за очите? Възможно ли е да се плаче в космоса и кой е смятал кривогледството за привлекателно? Защо синеоките бели котки не реагират на вашето "мац-пис-пис"? Тези и други интересни факти за очите, зрението и свързаните с тях явления..

публикувано на 10.07.20 в 10:04