Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Ранно утро с "Шейкър"

| обновено на 06.06.20 в 21:48

Прекрасно е юнското утро, защото вещае лято и красота! Зареждаме ви с позитивни мисли и настроение, с надежда доброто, което предстои да се множи!

Темите, които разглеждаме касаят себеизява и красота със смисъл!

Срещаме ви с художника Марин Кузев, който отбелязва двадесет години от създаване на школата по рисуване в Пазаржик, с виртуална изложба, посветена на онези деятели на културата и изкуството, свързали живота и творчеството си с  родиния град на художника. За да обвърже със смисъл бъдещето и да ангажира с него своите възпитаници.

Самосъботирането е един от основните проблеми, с които сами препречваме пътя си на щастие и успех. В разговор с мотивационния лектор Лидия Петкова, разглеждаме видовете съботьори и начините за тяхното овладяване.

Много интересна и полезна информация очаквайте и от рубриките „Мултивитамин“ и „Звездна диагноза“.

Започваме след новините в 7. 


Още от категорията

Будим се заедно, в "Шейкър"

„И не забравяйте, времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме.“ Васил Левски В Деня на народните будители ни гостуват психологът Стоичко Миличин, психоаналитикът Йорданка Христозова и Албена Паралингова, специалист човешки ресурси. С тях коментираме темата за съвременното будителство, норми, желания...

обновено на 31.10.20 в 16:34

Надграждане „Ден след ден“

Електронната система  за таксуване в пловдивския градски транспорт, която както е известно даде поредица дефекти, ще бъде надградена. Това каза ресорният заместник-кмет Тодор Чонов на отчета на първата година от работата си. Това от своя страна, отново ще стане с обществена поръчка, а общината се готви за среща в съда с производителя на дефектната..

публикувано на 30.10.20 в 14:49

"Светът на Уейн" идва с усмивка и рок в "Звукът на киното"

Добро настроение с музиката от комедията "Светът на Уейн" ще ви предложим в "Звукът на киното" тази събота и неделя.  Забавният филм е на режисьора Пенелопа Сферис  и се появява на екран през 1992 година. В главната роля е канадският комик, сценарист и продуцент Майк Майърс Саундтракът на филма съдържа парчета на групи като Куин и  Блек Сабат, както и..

обновено на 30.10.20 в 14:16

"Вход свободен" - в страстта на Танго

В края на работната седмица сме  усърдни в приключване на задачите и повече от фокусирани в предстоящите почивни дни! „100 минути заедно и ...Танго“, едно събитие със вход свободен, което очакваме в утрешния ден. Поканата за тази премиера е от Сдружение „Кей-Търн“ и Пловдивски Музикално-Артистичен Форум. Милонга от предишните векове в сърцето..

обновено на 30.10.20 в 10:18

Тревожно червено, но и с багрите и звуците на духа "Точно днес"

Ковид афишът на световната пандемия  оцвети в червено почти цялата страна. Анотациите, които всеки  следващ ден оставя в бележника на времето, очертават  рамката на една трудна година, в която въпросите, които си задаваме на всякакви нива, ще бъдат дълго  много повече от отговорите. Сбъдва ли се прогнозата, че ще  ни се наложи да живеем дълго с..

публикувано на 29.10.20 в 17:28