Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Летни усмивки с "Вход свободен"

| обновено на 08.07.20 в 09:47

Делят ни само два дни от поредния летен уикенд и сигурно голяма част от вас чакат с нетърпение да приготвят багажа и да се потопят в летните емоции. Кои са грешките при събирането на багаж за мечтаната почивка? Отговорите, ще получим днес. 

В днешното предаване ни предстои среща и с Гергана Върбанова, експерт по китайски език. Тя ще ни разакаже повече за любовта си към Китай и ще ни издаде някои интересни факти за Калиграфията. 

Търсейки любовта, имайки силното желание да създадем връзка, има момент, в който осъзнаваме, че цялото ни съществуване и енергия са отдадени на това. Дали сме щастливи? Не! Защото колкото повече настояваме пред Вселената да намерим половинката си, толкова повече не ни се случва. Какво обаче се променя, когато спрем да търсим любовта? Ще обърнем внимание на тази тема във финала на "Вход свободен". 

Започваме след новините в 12. Още от категорията

Таня Георгиева в "Добро утро, ден!"

Дългогодишният директор на БЧК-Пловдив Таня Георгиева гостува тази седмица в „Добро утро, ден!“. Преди дни тя получи най-високото отличие на червенокръстката организация - „Златен медал на БЧК”, което се връчва изключително рядко. Казва, че тази награда не е само за нея, а за целия екип на БЧК-Пловдив, който всеотдайно поема предизвикателствата..

обновено на 21.05.22 в 12:36

Протести, кризи и изкуство в "Ден след ден" на 20 май

Дни след като правителството оповести антикризисните мерки за страната, сред които нулева ставка ДДС за хляба, 25 ст./литър горива, повишение на пенсиите и др., продължаваме с анализа на мерките и ефекта от тяхното въвеждане. Експертният коментар днес е на икономиста Румен Гълъбинов . Напрежението в БСП – Пловдив стигна и до прокуратурата,..

публикувано на 20.05.22 в 14:45

Морски бриз и "Следобед с Едит"

Здравейте, любими мои! Днес в Европейския ден на морето ще помечтаем за шумните вълни и дълбокото синьо! 🌊 Зареждаме се с много настроение, за да минава по - леко работния ден. ☀ Какво като сме толкова далеч от морския бряг? 💦 Това не ни пречи следобедът да споделим и с красива музика да се разведрим! 🌟 📻 Очаквам ви и в петъчния ден, веднага след 14ч...

публикувано на 20.05.22 в 13:00

"Вход Свободен" – последен делник

Петък е особено време, дори можем да го наречем състояние! Петък е очакван, а часовете му са планувани до минути. И все пак, имаме предложение - п окана за концерт ще  отправят възпитаници от класовете по ударни инструменти на НУМТИ “Добрин Петков”. Срещаме ви  с лауреатите на международни конкурси Александър Вичев, Ира Илиева и Аглея Канева и с..

публикувано на 20.05.22 в 09:30

Желаното като (не)реалност "Точно днес"

Инфлацията и кризите, възможните решения, обещанията и опитът да се изсипят компенсации. Коментарите за предложените от коалицията мерки варират от единствено възможните до панически и разфокусирани, от икdнимически логични до танцуващи с електората или  бягащи от прoтестите.  Докъде ще доведет държавния и личните портфейли питаме в предаването в петък..

публикувано на 19.05.22 в 16:54