Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Ранно Утро с "Шейкър"

| обновено на 01.08.20 в 19:19

Август е божествен! Горещ и свободен, този месец не само предполага, но и предразполага към дълбоко вглеждане в себе си, и отдаване на приятни занимания и емоции! 

Споделяме неделното утро заедно, в опити за женско пробуждане чрез кундалини и чисто удоволствие по мъжки, с производството на занаятчийска бира! Разчитаме на помощ от вещи събеседници, много музика и един усмихнат екип!

Бъдете с нас, започваме след новините в 7.

Още от категорията

"Звукът на киното" ни води в епохата на джаза с "Чикаго"

Тази събота в "Звукът на киното" слушаме „Чикаго“. Не парчета на световноизвестната американска група, а саундтрака от филма-мюзикъл, появил се на екран в края на 2002 година. Музиката е на Джон Кандър. Кинолентата е филмова адаптация на едноименния мюзикъл, поставен от Боб Фос на Бродуей през 1975 година. За известността на мюзикъла „Чикаго” говори..

обновено на 14.08.20 в 13:56

"Вход свободен" с пулса на лятото

Днес в предаването ви срещаме с музиканта Илиян Колев(И'Ко), който , вдъхновен от хората на първа линия и тяхната самоотвержена битка с новия корона вирус, написа песен- "Не сме сами".  Премиерата на видеоклипа към песента ще се състои по време на предстоящия "Капана фест". Младият музикант ще сподели с нас историята и емоциите на  процеса около..

публикувано на 14.08.20 в 09:33

"Точно днес" - с акценти за недоволство и вяра

За тези, които избраха да не са във ваканция през август, животът продължава с работа и очакване на новини. От обичайния в четвъртък вечер протест в Пловдив - ще научим новите заявки от репортажите след новините в 7 часа.  От Бачковския манастир ще говори епископ Сионий, игумен на Светата обител за храмовия празник на 15 август. От Студентския съвет на..

обновено на 13.08.20 в 18:20

"Вход свободен" - за бъдеще със смисъл

Кое, ако не грижата за подрастващите, има по-голям смисъл за човечеството?! Но не онази грижа, типично по български, предоставяща готови животи за децата ни, а възпитанието и стремежа да изградим личности с усточив поглед и мислене, които са в способност сами да намират път и правилини решения! Днес ще ви срещнем с две инициативи, посветени на..

обновено на 13.08.20 в 09:22

Христо Йотов

Политически и артистични импровизации - "Точно днес"

35 ден от протестите с искания за оставка на Правителството и на главния прокурор. Гласовете на недоволството се превърнаха в част от пейзажа на едно болестно време, а в четвъртък по традиция,  отчитат пикови стойности. На жълтите павета и  в различни градове на страната. А лятото на депутатите преминава без лятна летаргия, след като лидерът на..

публикувано на 12.08.20 в 15:28