Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

За говоренето и сънуването във „Вход свободен“

| обновено на 25.08.20 в 09:35

Залагаме на способностите на човека и начина му на изява, пред другите хора. След 13.00 часа, говорим с Християн Стоилков, за събитието „Започни да говориш“. Онлайн, на 27 август, ще се случват нещата. Защо ни е трудно да говорим пред повече хора? Ще се опитаме да дадем отговор и на този въпрос.

За пророческите сънища и някои символи в сънищата, от гледна точка на юнгианската психотерапия. Коментира Радослав Иванов, дипломиран юнгиански психотерапевт и клиничен психолог.

Очаквайте и рубриката „Предразсъдъци и следразсъдъци“, с Жоро Пеев, както и времето ни за кино. 

Започваме, след новините в 12. 


Още от категорията

"Вход свободен" - желание за знание

Юни месец започна с редица планетарни събития, някои от които са продължение на такива, настъпили още през май.  Шестият месец от годината е преполовен и днес ще обърнем внимание на трите зодии, които ще се радват на успех в края на юни.  Ще поговорим и за няколко нестандратни метода за релакс, които може да се прилагат дори и когато не сме в..

обновено на 17.06.21 в 10:03

Доц. Красимира Кръстанова в "Добро утро, ден!"

Доц. д-р Красимира Кръстанова – преподавател в ПУ „Паисий Хилендарски“, културен антрополог и дългогодишен декан на Философско-историческия факултет,  гостува в рубриката „Добро утро, Ден“. Тя е уверена, че знанието винаги може да ни помогне да действаме по-разумно, ако познаваме както хората, така и отношенията между тях, тъй като  всяко..

обновено на 17.06.21 в 09:54

"Точно днес" към лятото и вота

С темпото на хладни утрини, дъжд и вятър приближаваме лято 2021, на 21 юни. Подготовката за отпуски и почивките на децата върви паралелно с говоренето и действията за извънредния вот на 11 юли.  Новата Национална програма „Отново заедно“ беше приета от Министерския съвет. Тя ще бъде финансирана с 15 млн. лв. от държавния бюджет, предвидени за подкрепа на..

публикувано на 16.06.21 в 15:17
Пловдив,

"Ден след ден" нагласи преди вота, протести и изпити

На 16 юни в следобедното предаване на радио Пловдив "Ден след ден"  ще тръгнем от настроенията на хората за парламентарните избори през юли. Почти седмица след началото на предизборната кампания как се очертава 46 НС като състав – ще коментира след последното социологическо проучване на Медиана социологът Кольо Колев.  А какви са политическите..

публикувано на 16.06.21 в 14:17

"Вход свободен" - Финансовата независимост и жените

Живеем във време на еманципация, на извоювани от мнозина права, във времена на полово равенство и поделяне на отговорности. В някои светове, в някои общества, това е истина и тя се прилага на практика. В други, жената все още е зависеща и подвластна на мъжа. Между единия и другия свят, между борбите за права и признание, като че ли отдавна не е..

обновено на 16.06.21 в 09:31