Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Психоанализа и баланс във „Вход свободен“

| обновено на 09.09.20 в 09:58

Днес говорим за психоанализа. Преди дни, в Пловдив, се проведе семинар по психоанализа, със специален гост д-р Ги Дана, от Франция. Психоанализата в съвременния свят. Кои са посоките и какви са? Доц. Диана Циркова, председател на Асоциация "Българско психоаналитично пространство", коментира. 

Очаквайте и рубриката „За и против“, с Дарина Иванова. Нашите спорове, по интересни теми, продължават. 

Лидия Петкова, лайф коуч, ще ни подсети за едно упражнение, което ще ни балансира, когато не се чувстваме добре емоционално, когато усещаме вътрешна съпротива. Всъщност, когато сме в баланс и късметът ни работи, по-добре. 

Започваме, след новините в 12. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Пролетни посоки в „Точно днес“

В сряда сутрин поемаме по посоките, които ни носи новият ден. Ето и акцентите в предаването: С кръводарителска акция арменската общност в Пловдив отбелязва 109-та годишнина от  геноцида над народа им. Затова как едно кърваво събитие може да бъде превърнато в безценен дар за живот говорим с Сузи Каприелян, ръководител на Арменската скаутска..

публикувано на 23.04.24 в 16:56

За книгите и хората, които (не) ги четат „Ден след ден“

Продължават трудните първи стъпки на служебния премиер Димитър Главчев като ръководител както на изпълнителната власт, така и на тази част от нея, която се занимава с външната политика на страната. Тук той губи подкрепата на Меглена Плугчиева, досегашен негов външнополитически съветник. Неофициално това става заради несъгласието на Плугчиева с това..

публикувано на 23.04.24 в 14:43

Нова книга и пълна луна във „Вход свободен“

Днешният 23-и април е световен ден на книгата и авторското право. Разбира се, ще си говорим за книги в предаването. На 24-и април, от 18:00 часа в Конферентна зала, на НБ „Иван Вазов“ е представянето на книгата „Добруджанският феникс“, на Стефка Станчева. Тя гостува в Пловдив по покана на клуб „Аптека за душата“. Интервюто с нея е след 14..

публикувано на 23.04.24 в 09:30
Утрото на Дановия хълм

"Точно днес" за близките и по-далечни дни

Във вторник утро говорим за актуалните теми, за политика и ангажираност към проблемите на обществото.  "Точно днес" коментираме с политолога д-р  Светлин Тачев  от "Галъп интернешънъл болкан", за  последните назначения в служебния кабинет, за юнските избори 2 в 1 и партийните послания, както и дали може да очакваме редовен кабинет след 9 юни. За..

публикувано на 22.04.24 в 15:10

Преди вота, след бала и след белите "Ден след ден"

Размисли след бала, пренареждане за вота две в едно, хронограма за изборите, строителен куриоз в училище „Елин Пелин“ и продължаващия спор за металната ограда на Небет тепе – това са заглавията на разговорите в предаването „Ден след ден“ от 15 до 17 часа. Журналистът Любомир Минчев ще коментира защо след годишния бал на ГЕРБ в Пловдив..

публикувано на 22.04.24 в 14:44