Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

"Вход свободен" - извън света на технологиите

| обновено на 10.09.20 в 09:27

Ще стартираме днешното предаване с тема, която касае дамите или още казано, ще се запознаем с някои признака, по които може да разберете, че мъжът на мечтите ви ви приема само като приятел и нищо повече. 

Ще обърнем внимание на връзката между майка и син, от която може да научите много за характера на вашия любим. 

В днешното предаване ще се запознаем и с някои игри, които са изключително важни за развитието на децата, както и с животните, подходящи за различини детски възрасти. 

Предстои ни и среща с Лена Карналова - изпълнителен директор на асоциация "Голям брат, Голяма сестра". Тя ще ни разкаже повече за творческа работилничка "Офлайн ваканция".  

Още много интересни теми и много настроение ви очакват в четвъртък. 

Започваме след новините в 12. 


Още от категорията

Какво се случва „Точно днес"

Локдаун е думата на годината. А Ковид 19 превзе живота ни. Не само като загуби и страх, но и  непрекъснато в общуването. И все повече. Панацея ли е ваксината за коронавируса . Коментар на академик Богдан Петрунов имунолог и  бивш директор на Националния център по заразни и паразитни болести. Как тече живота в р одопското село Смилян..

публикувано на 03.12.20 в 15:59

"Ден след ден" животът продължава, въпреки...

Независимо корона-епидемията, животът продължава. Ето как в нашите теми на 3-ти декември в съвместното предаване на Радио Пловдив и Радио Кърджали "Ден след ден" : Компостираща инсталация за з елени и биоразградими отпадъци   заработи от днес в район Северен в Пловдив – какво означава това за нас ще ни разкаже Веселина Пеева. След..

обновено на 03.12.20 в 14:27

В "Звукът на киното" очакваме Коледа с "Last Christmas"

В празничния декември ще отброяваме дните до Рождество Христово и в "Звукът на киното". Всяка седмица до края на месеца ще ви предлагаме музака от коледни филми, като започваме с "Последната Коледа". Филмът се появи на екран преди година. Той е режисиран от Пол Фийг и е по сценарий на Брайъни Къмингс и Ема Томпсън, която е съавтор на историята със..

обновено на 03.12.20 в 13:52

"Вход свободен" - защо децата харесват различни храни

Колкото и не леки да бяха изминалите месеци, със сигурност има нещо, което ни дава надежда и оптимизъм, а това са наближаващите коледни и новогодишни празници.  До тях остават само няколко седмици и повечето от нас вече мислят за изненадите, които ще поднесат на своите близки и любими хора за Коледа. По този повод ще разгледаме най-подходящите..

обновено на 03.12.20 в 09:32

Здравето, бизнесът, солидарността и духът на Коледа "Точно днес"

Ваксината срещу Ковид- 19 идва в България след нова година, планът за прилагането й ще бъде представен в четвъртък. За степента, до която можем да си позволим успокоение и надежда, ще разговаряме с ректора на Медицинския университет в Пловдив проф. Марияна Мурджева- специалист в областта на микробиологията и имунологията. Планът за българския зимен..

публикувано на 02.12.20 в 16:47