Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

"Вход свободен" - пъстър понеделник

| обновено на 12.10.20 в 12:04

Увереността е непостоянно усещане за себе си. В дадена ситуация може да се повиши, в друга да се срине. Различните личности се справят по различен начин с факторите, които по всякакъв начин смачкват самоувереността.  Какво ни кара да се чувстваме по-малко самоуверени? Отговорите, в старта на днешното предаване. 

Ще се запознаем и с петте етапа, през които преминава една връзка. 

Днес ни предстои и среща с Аида Марковска - холистичен терапевт. Тя ще ни разкаже повече за изчистването на родови травми чрез детоксикация. 

Колегата Жоро Пеев ще ни зарадва с рубриката "Предразсъдъци и следразсъдъци". 

А за финал ще обърнем внимание на черните дрехи и на това какво те казват за нас. 

Започваме след новините в 12. Още от категорията

Милка Толедова в "Добро утро, ден!"

Диригентът на Хора на пловдивските момчета Милка Толедова дирижира тази седмица тона на поредицата "Добро утро, ден!" Музикален педагог, автор на учебници по музика, на музикални изпитни задачи, пълна с енергия, динамична, критична, но и оптимист с чувство за хумор ще я видим в петте части на интервюто на Паолина Комсалова.   В седмицата, когато..

обновено на 27.05.22 в 17:06

По следите на апокрифа „BG-Магнитски“ и на мечките от 15h

От вчера депутати и журналисти четат и коментират като фашистки  апокрифен законопроект наречен „Българския Магнитски“. Към този момент никой  не признава авторство върху проекта, но това е поредната тема, по която управляващите влизат в обяснение и взаимни подозрения и то часове преди Коалиционния съвет, който трябва да обсъжда темата „Северна..

публикувано на 27.05.22 в 14:44

Лятно настроение в "Следобед с Едит"

Здравейте, любимци! ☀ С покачването на температурите, няма как да не си помечтаем за почивка сред природата! 🌿 Днес в "Следобед с Едит" ви питам коя е предпочитаната от вас дестинация? Море или планина? 🏖 или ⛰? Един титаничен въпрос, който малко наподобява вечната дилема за яйцето и кокошката. 🐣 Аз отсега си признавам, че предпочитам морето, обичам да..

публикувано на 27.05.22 в 13:00

Без отпадъци във „Вход свободен“

Петъчно ще се опитаме да привлечем вниманието ви с интересни и полезни теми, традиция ни е. Гостува ни Румяна Киризиева от Сдружение „БГ Бъди активен“. Търсят се посланици на каузата #БезОтпадъци. Добрият пример обединява активисти за по-добър и здравословен град. Следим и темата за шишеядите. Кампанията  „Искам да съм полезен…Рециклирай ме!“..

публикувано на 27.05.22 в 09:30

"Точно днес"- от новините до нотите

В последния петък на месец май добавяме още акценти към важното за седмицата:  Празникът на Асеновград се отбелязва по традиция в последната неделя на най-зеления месец-май. С кмета на града д-р Христо Грудев ще разказваме за програмата, без да пропуснем и важните строителни обекти, както и проектите в развитие.  От местната към централната власт, с..

обновено на 26.05.22 в 16:56