Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

"Вход свободен" - пъстър понеделник

| обновено на 12.10.20 в 12:04

Увереността е непостоянно усещане за себе си. В дадена ситуация може да се повиши, в друга да се срине. Различните личности се справят по различен начин с факторите, които по всякакъв начин смачкват самоувереността.  Какво ни кара да се чувстваме по-малко самоуверени? Отговорите, в старта на днешното предаване. 

Ще се запознаем и с петте етапа, през които преминава една връзка. 

Днес ни предстои и среща с Аида Марковска - холистичен терапевт. Тя ще ни разкаже повече за изчистването на родови травми чрез детоксикация. 

Колегата Жоро Пеев ще ни зарадва с рубриката "Предразсъдъци и следразсъдъци". 

А за финал ще обърнем внимание на черните дрехи и на това какво те казват за нас. 

Започваме след новините в 12. Още от категорията

Изгубени в думите и тишината „Ден след ден“

Между  думите и тишината, между горе и долу във властта, между старите и новите лица, политици, мутри „Ден след ден“ и на 14-ти април ще говорим за управлението, което ни очаква. В последния ден от мандата и преди оставката утре премиерът Борисов за първи път, не само от края на изборите, но и от много месеци насам отговори на журналистически..

публикувано на 14.04.21 в 14:20

Антон Баев в "Добро утро, ден!"

Журналистът и писател Антон Баев гостува тази седмица в „Добро утро, ден!“. Той е главен редактор и собственик на сайта Plovdiv-online, а също и председател на Дружеството на пловдивските писатели. В началото на годината Антон Баев издаде първия български роман за карантината - „Спас Господов в страната на амазонките“. Казва, че всеки ден..

обновено на 14.04.21 в 14:01

Дру йога във „Вход свободен“

Обикновено, решението взето през първите пет минути, е най-правилно. Всяко по-нататъшно обмисляне, анализиране и т. н. води до разколебаване, мъчение и въртене в кръг. Не ни е по вкуса, а и целта, и посоката са ясни. Днес говорим за дру йога с Гергана Терзова- Тейлър. Българка, която живее в Нидерландия, от 15 години. Тази седмица, тя..

обновено на 14.04.21 в 09:31

"Точно днес" през прага на 14 април

Новият парламент с известните вече депутати, определената дата за началото в четвъртък и всички неизвестни, които произтекоха след изборите. По тази тема в предаването два разговора: Представяме новия депутат от Пловдив  - Радомир Чолаков от гражданската квота в листата на ГЕРБ - СДС с неговият поглед към собственото му парламентарно кресло, но и..

публикувано на 13.04.21 в 17:56

"Ден след ден" с политика, здраве и конфликти

На 13 април в "Ден след ден" говорим за политика, лечение с лъчетерапия, ваксиниране на старите хора и конфликти около Онкологичния център в Пловдив и собственик на интернет медия, за когото се тиражира информация, че е шофирал  под въздействието на дрога.  Ще започнем с водача на ГЕРБ листата в Пазарджик Екатерина Захариева – от министър на..

публикувано на 13.04.21 в 14:22