Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Вход свободен" - балет „Елемент“ и впечатления от "Plovdiv open" 2020

| обновено на 22.10.20 в 09:31

Повечето хора практикуват "стандартни" хобита - колекционират монети или марки, спортуват, четат или плетат. По света обаче се намират и индивиди със странни увлечения като имитирането на крави и татуирането на коли. Ще стартираме днешното предаване с едни много различни и пъстри хобита, които ще ви оставят без думи. 

Ще обърнем внимание и на общуването в социанлите мрежи. 

В днешното предаване ни предстои и среща с Невена Данкова – хореограф на балет „Елемент“ – гр. Варна. 

Балет „Елемент“ стана талант фаворит на радио Пловдив в Танцов фестивал "PLOVDIV OPEN" 2020 - "Дъга от таланти", който се проведе на 10 и 11 октомври 2020 г. Невена Данкова ще ни сподели впечатленията и емоциите от фестивала. 

Във вихъра на есента ще обърнем внимание на модата и най-вече на модните тенденции тази есен и зима. 

Започваме след новините в 12. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

„Ден след ден“ на 8-ми май

В средата на седмицата, преди Деня на Европа и два дни преди старта на кампанията за избори 2 в 1 в предаването „Ден след ден“ ще добавим заглавия от днес.   В едно изречение те звучат така – кампании,  избори и нови тапи в Пловдив, защото за цял месец от днес се затваря за движение бул. "Хаджи Димитър".  8-ми май е Международният ден на..

публикувано на 08.05.24 в 14:40

Усмихнат следобед с "Вход свободен"

В осмия ден на месец май Ви срещаме с усмивка, добри мисли и ведро настроение. В това начинание ще ни помагат и малките сладури от ДГ "Чучулига"- Пловдив. Всички те, заедно с Регионалната инспекция по околната среда и водите - Пловдив, и Българско дружество за защита на птиците канят пловдивчани в Регионалния природонаучен музей - Пловдив на изложба,..

публикувано на 08.05.24 в 09:30

Светлата сряда - "Точно днес" на 8 май

В седмицата на светлината и след големия празник идва още от ежедневието на месеца. През май ще слушаме отново обещанията и полемиката между партийните водачи, ще упражняваме устойчивост към темите, които ще бъдат заложени в конспектите на партии и коалиции за вота 2 в 1 на 9 юни.  Говорим с водачите на листи в Пловдив област и Смолян. Кръстю Врачев..

публикувано на 07.05.24 в 16:10

Пътища и листи по светло в "Ден след ден"

Много път до близки и далечни разстояния изминахме по празниците. Тези, които предпочитат да пътуват с влак обаче ще плащат вече повече за билети. Колко ще струват след 20 процентното увеличение билетите за влак до Карлово, Асеновград и Пазарджик и колко ще бъде билетът до морето? Отговoр търсим от Ангел Дасколов от пловдивското поделение "Пътнически..

публикувано на 07.05.24 в 15:02

Културата на срещите във „Вход свободен“

С Елена Родимова говорим за събитието „Предизвикателствата в съвременната дейтинг култура“, на 9-ти май, в Пловдив. Вход свободен, подробности след 14 часа. С Ирена Младенова, коментираме темата за работата на мозъка и времето, и къде е златното сечение? Повече в рубриката „Брейнсторминг“. Очаквайте рубриките ни „Предразсъдъци и..

публикувано на 07.05.24 в 09:30