Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Нова книга и добри дела във „Вход свободен“

| обновено на 28.10.20 в 09:32

“Дори чудесата, отнемат малко време“

Даваме им време и си говорим за новия роман на Йоана Вълчева "Пратеник на полумесеца". Той е в жанра романтичен трилър.

Освен това, ще чуете, че е готино да си доброволец.  Така се нарича и събитието на Асоциация „"Голям брат, Голяма сестра – България“, една от първите доброволчески организации в Пловдив, и страната. На първи ноември, в Капана, от 11 часа ще се случва всичко.

Очаквайте и рубриката ни „За и против“, където нищо не е случайно. Този път с колегата Дарина Иванова си говорим и си спорим по една много близка, на нас хората, тема.

Започваме, след новините в 12. 


Още от категорията

Предложения и коментари "Ден след ден"

КНСБ и Асоциацията на индустриалния капитал в България предлагат държавата да плаща 80 на сто от заплатите на работници в затворени заради пандемията предприятия. Ще разговаряме по темата с председателя на работодателската организация Васил Велев. Къщите за гости няма да бъдат затваряни, както е известно, но пък и те трябва да ограничат..

публикувано на 30.11.20 в 14:55

Спорен понеделник с „Вход свободен“

 Здравето е съвкупност от доста неща. Ще се погрижим за психологическите му аспекти, с помощта на ароматерапията. Но, ще си позволим да ви посъветваме и как да се отървете от главоболието. Ароматерапевтът Пролетина Михайлова е нашият човек. По случай 5 декември, международния ден на доброволчеството, Ученическите съвети в Пловдив и Младежки..

обновено на 30.11.20 в 09:36

Ноември си отива „Точно днес“

В последния ден от ноември срещите в ефира на Радио Пловдив са с Надя Танева, директор на Дирекция социално подпомагане в Пловдив. Тя ще коментира помощите, които отпуска държавата за родители на деца до 14 г. възраст, които са в неплатен отпуск поради затварянето на училищата. С клиничния психолог Маргарита Тарейн говорим за психичното..

обновено на 29.11.20 в 17:02

Клуб "Неделя" - хармонизиране отношенията с родителите

В края на последния ноемврийски уикенд ще обърнем внимание на отношенията родители - деца.  Ще стартираме неделното предаване клуб „Неделя“ с една дама, която ще ни разкаже повече за лекуване на травми от юношеството. Ще ни сподели и за онези вярвания и бариери по пътя на израстването, които пречат на юношите да живеят със самочувствие.  Как да..

обновено на 29.11.20 в 14:58

"Играч първи, приготви се" в "Звукът на киното"

Музика от филм на Стивън Спилбърг ви предлагаме тази събота и неделя в "Звукът на киното". Фантастичният "Играч първи, приготви се“ е сниман по едноименния роман на  Ърнест Клайн и се появи на екран през 2018 година.  „Играч първи, приготви се“ е интертекстуален филм за носталгията, който връща зрителя към 70-те и 80-те години на XX век, макар че – за..

обновено на 29.11.20 в 10:32