Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

"Вход свободен" в есенна палитра

Снимка: Радио Шумен

В меката ковидна есен на 2020 година животът продължава, макар и с маски. Как понасяме повторните ограничения в комбинация с характерната за сезона меланхолия? Какви са начините да преодолеем  стреса и страховете от настоящето и неясното бъдеще? Разговаряме за това в предаването с хипнотерапевта д-р Мартин Илиев.

Още в днешния "Вход свободен" - отбелязваме деня на бесарабските българи, отразяваме всички заслужаващи си пъстри факти и любопитни новини от цял свят от света на киното, изкуството и шоу- бизнеса.

Започваме веднага след новините в 12 часа!

Още от категорията

Манол Пейков в "Добро утро, ден!"

Манол Пейков гостува на " Добро утро, ден! ". Издател и преводач, пловдивчанин и предприемач. Той ни разказва за неговото утро, говорим за това как приема пандемията и марките, с които ни се налага да живеем. Манол се движи  на поне пет писти в живота, казва и как успява да съвместява задачите, кога е важна промяната, също така издава новата книга,..

публикувано на 04.12.20 в 09:22

Какво се случва „Точно днес"

Локдаун е думата на годината. А Ковид 19 превзе живота ни. Не само като загуби и страх, но и  непрекъснато в общуването. И все повече. Панацея ли е ваксината за коронавируса . Коментар на академик Богдан Петрунов имунолог и  бивш директор на Националния център по заразни и паразитни болести. Как тече живота в р одопското село Смилян..

публикувано на 03.12.20 в 15:59

"Ден след ден" животът продължава, въпреки...

Независимо корона-епидемията, животът продължава. Ето как в нашите теми на 3-ти декември в съвместното предаване на Радио Пловдив и Радио Кърджали "Ден след ден" : Компостираща инсталация за з елени и биоразградими отпадъци   заработи от днес в район Северен в Пловдив – какво означава това за нас ще ни разкаже Веселина Пеева. След..

обновено на 03.12.20 в 14:27

В "Звукът на киното" очакваме Коледа с "Last Christmas"

В празничния декември ще отброяваме дните до Рождество Христово и в "Звукът на киното". Всяка седмица до края на месеца ще ви предлагаме музака от коледни филми, като започваме с "Последната Коледа". Филмът се появи на екран преди година. Той е режисиран от Пол Фийг и е по сценарий на Брайъни Къмингс и Ема Томпсън, която е съавтор на историята със..

обновено на 03.12.20 в 13:52

"Вход свободен" - защо децата харесват различни храни

Колкото и не леки да бяха изминалите месеци, със сигурност има нещо, което ни дава надежда и оптимизъм, а това са наближаващите коледни и новогодишни празници.  До тях остават само няколко седмици и повечето от нас вече мислят за изненадите, които ще поднесат на своите близки и любими хора за Коледа. По този повод ще разгледаме най-подходящите..

обновено на 03.12.20 в 09:32