Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Неделно с „Шейкър“

| обновено на 07.11.20 в 16:23

Неделя, най-очакваният ден от седмицата!

С културолога д-р Георги Мишев, коментираме древни практики и ритуали по нашите земи, за здраве и късмет.

Ще говорим и за репродуктивната психология. Как помага и какви са основните и цели, и задачи? Насреща е репродуктивният психолог, Стела Хараламбова.

Очаквайте и рубриката ни „Звездна диагноза“.

Започваме, след новините в 7 сутринта. 


Още от категорията

Предстартово в "Ден след ден" на 4 март

Месец преди парламентарните избори и часове преди старта на предизборната кампания, в предаването „Ден след ден“ на Радио Пловдив говорим за: Готовността на РИК – Смолян да организира и проведе вота на 4 април. С председателя на комисията Златко Карамучев ще коментираме и колко от членовете на СИК имат готовност да се ваксинират;..

публикувано на 04.03.21 в 14:31

Красимир Кумчев в "Добро утро, ден!"

„Добро утро, ден!“ през тази седмица има гост, който е всепризнат специалист в областта на земеделието. Инженерът агроном Красимир Кумчев преди 30 години стопанисва най-голямата ябълкова градина в света, днес далеч по-скромно признава, че синовете му се грижат за стопанството, а той се занимава и с културни проекти.  Агробизнесменът има..

обновено на 04.03.21 в 13:52

"Вход Свободен" – с цвете в ръката

Прекрасната инициатива в помощ на двойките с репродуктивни проблеми – „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“, ще се случи за първи път в Пловдив! „Основната мотивация на организацията ни за провеждането на инициативата е проблема, пред който са изправени толкова много хора, а целите, които си поставяме са две: да информираме по-голям..

обновено на 04.03.21 в 09:56

"Точно днес" за още цвят през март

Цветните бюлетини отдавна отпаднаха от изборите. Останаха номерата, които партиите получават и се считат длъжни да харесват. След месец ще гласуваме за нови депутати, този път в условия на пандемия и с надежда за активност.  За новопоявилите се партии, за старите водачи, утъпканите коловози и търсените посоки. Разговор по темата с проф. Антоанета..

публикувано на 03.03.21 в 16:09
На 3-ти март

"Ден след ден" за свободата у нас и където и да сме по света

На националния празник 3-ти март в следобедното предаване на Радио Пловдив „Ден след ден“ разказваме: Как отбелязва Деня на освобождението Пловдив с репортаж от честванията на Стоян Терзиев. За духа на свободата в картините на старите български майстори на четката и на чужденците, свързали живота и изкуството си със следосвобожденска..

публикувано на 03.03.21 в 14:08