Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Вход свободен" - дългоочакван Декември

| обновено на 02.12.20 в 10:06

Най-прекрасният и празничен месец от годината е вече тук. По този повод, в днешното предаване, ще засегнем темата за коледната украса. Кога трябва да се постави и до кога трябва да остане в домовете ни? Отговорите, в днешното предаване. 

В средата на работната седмица ще ви срещнем и със Силвия Атанасова, която организира една виртурна разходка из Китай.

Когато не можем да пътешестваме, то, пътешествията идват при нас. 

Започваме след новините в 12.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

На 30 август "Точно днес"

Изпращаме последния петък на август с музика и любопитна информация. "Точно днес" следим и важните теми. По малко от две седмици имат политическите партии, за да стегнат редиците си и да решат как ще се явяват на предсрочните избори на 27 октомври. Пред труден избор са две от основните парламентарни партии ДПС и БСП. Въпросителни има и пред коалицията на..

публикувано на 29.08.24 в 16:13

За храната и щастието във "Вход свободен"

За щастието и отговорността ще си говорим днес в рубриката "За и против". Повече отговорност или повече щастие - от какво зависи и за кого как е валидно?  За храната, не само като източник на щастливи емоции, а най - вече като съществена част от доброто физическо и психическо здраве, разговаряме с нутрициолога Мария Дойкова.  Очаквайте и рубриката..

публикувано на 29.08.24 в 09:30

Недоволство и прогнози „Точно днес“

Лятното време със сигурност не може да заглуши назряващото недоволство, а неизвестните за предстоящите извънредни избори се увеличават. За всичко това ще говорим във времето от 7 до 9.30 часа, ето какво ще чуете: Може ли предсрочният вот да поднесе големи изненади и има ли шанс за преодоляване на политическата криза? Политическият..

обновено на 28.08.24 в 16:20

Спорт и танци днес във "Вход свободен"

В сряда Ви очакваме в уреченото време и уреченият час, за да споделим заедно един усмихнат следобед! :))) Като начало заедно с директора на Младежки център - Пловдив ще Ви поканим на "Ден на отворените врати в спортна зала „Дунав“. Новото бижу на Пловдив привлича всички любители на спорта,а целта на събитието е гражданите, които все още не са пракрачвали..

публикувано на 28.08.24 в 09:30

"Точно днес" към края на летния месец

Август преваля, политическите пререкания обаче тепърва ще се развихрят, ще има още една кампания за избори. Какво да очакваме от новото служебно правителство на Главчев, какви са вариантите за успех пред партиите, които ще участват на вота, въпросите търсят отговори от социолога Евелина Славкова , от агенция Тренд. За рушащите се сгради в Девин -..

публикувано на 27.08.24 в 15:31