Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Ранно Утро с "Шейкър"

| обновено на 26.12.20 в 20:12

Последни дни от тази спорна 2020-та година!

Извън всеобщото оплакване от трудностите, през които преминаваме, със сигурност всеки от нас ще запомни и по нещо добро от изминалите месеци! Настава време за равносметка, за изводи, но и за нови обещания.

В неделното утро ни предстоят  срещи, куп полезни съвети и още толкова интересна информация! Така ще звучим  накратко!

Днес ви представяме една сравнително нова техника, която може да  помогне за по-голям контрол над тези, обикновено неволеви функции. Тя се нарича биофийдбек и се използва често за превенция или като част от терапията на редица медицински състояния и заболявания.Събеседник по темата ни е  Васко Вътев – биофийдбек терапевт.

В началото на всеки месец  или в края на предходния, ви представяме традиционния Астро Бюлетин. И днес Стефи Недевска и колегата Дора Башакова  представят прогнозата за януари 2021г.

Какво ще се случи, какво ни вещаят звездите ще разберете по –късно в минутите на предаването.

Предложения за по –здравословно преминаване през празниците, ще ви предложим  в „Мултивитамин“.


Още от категорията

"Вход свободен" - заедно на 3-ти март

Чеистит празник, българи! В този така специален ден за всички ни ще изтъкнем няколко впечатляващи факта, които ни карат да се гордеем, че сме българи.  В празничния ден ще ви среднем и с Костадин Димитров - кмет на район "Тракия". Той ще ни разкаже повече за предстоящото празнично хоро, което е част от националната инициатива „Пробуждане с хоро на 3..

обновено на 03.03.21 в 10:28

„Точно днес“ – за историческите уроци и за свободата днес

Националният празник на България ще бъде отбелязан тържествено днес. Трети март – ден на преклонение към подвига на героите, величието, смелостта и историческите уроци, които трябва да помним днес. Наш събеседник ще бъде Видин Сукарев , историк от Регионалния исторически музей в Пловдив. За свободата днес, за нейната цена и за паметта ще..

публикувано на 02.03.21 в 16:35

Милиони, рейтинги и дози „Ден след ден“

Милиони, проценти, рейтинги, номера, брой дози, движения нагоре – надолу ще бъдат ключовите думи в предаването „Ден след ден“ този следобед, защото: отчитаме пик на заразените, броя на поставените ваксини и отворено – затворените зелени коридори ще разпределяме  418 милиона лева и тяхната ефективност за Пловдив след приемането на..

публикувано на 02.03.21 в 14:36

История, кино и действия във „Вход свободен“

Утре отбелязваме 143 години, от Освобождението на България от османско иго. Затова, днес ще отскочим до читалището на гр. Шипка, „Светлина - 1861“. Това е първото, селско, читалище в страната и тази година отбелязва 160 години, от създаването си. Интересни проекти реализират, там. Ще си говорим с Деница Стефанова, секретар на читалището, което има..

обновено на 02.03.21 в 09:34

За бегачите на кратки разстояния „Точно днес“

От четиригодишно, депутатското време се скъси  до месец. И се превърна в кандидатдепутатско. И всички вкупом се превърнаха в бегачи на кратки разстояния, за които  остава  само месец до изборния ден.  С нови герои - според социолозите с поне две сигурни нови формации в Народното събрание и с леки корекции при познатите нови/стари партийни дами и..

публикувано на 01.03.21 в 16:34