Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

"Вход свободен" - последен ден от календара

| обновено на 31.12.20 в 09:44

В последния ден от 2020-та сме нетърпеливи да затворим тази книга, в която динамично се разви един неподозиран сюжет!

Какви са посланията, какви са уроците, изводите, всеки сам ще оцени, през погледа на собствената си позиция, през натрупаното преживяно, през тревогата и страха, упованието в Бог, вярата в собствените сили, и надеждата за по-добро!

Днес ви срещаме с поредния епизод на „Извънредни мисли“ , в който диригентът  и директор на Софийска филхармония- Найден Тодоров, споделя своите впечатления за пандемията и ефекта й върху узкуството.

Ще се разходим по света, ще поостанем из Балканските земи, за да разгледаме традиции и обичаи свързани с Новогодишната Нощ.

„Предразсъдъци и следразсъдъци“ на колегата Жоро Пеев ни вдъхва надежда за добро и справедливост, но преди всичко, днес отново ще раздаваме подаръци! 

Започваме след новините в 12.

Още от категорията

"Точно днес" през прага на 14 април

Новият парламент с известните вече депутати, определената дата за началото в четвъртък и всички неизвестни, които произтекоха след изборите. По тази тема в предаването два разговора: Представяме новия депутат от Пловдив  - Радомир Чолаков от гражданската квота в листата на ГЕРБ с неговият поглед към собственото му парламентарно кресло, но и компанията,..

публикувано на 13.04.21 в 17:56

"Ден след ден" с политика, здраве и конфликти

На 13 април в "Ден след ден" говорим за политика, лечение с лъчетерапия, ваксиниране на старите хора и конфликти около Онкологичния център в Пловдив и собственик на интернет медия, за когото се тиражира информация, че е шофирал  под въздействието на дрога.  Ще започнем с водача на ГЕРБ листата в Пазарджик Екатерина Захариева – от министър на..

публикувано на 13.04.21 в 14:22

В ритъма на пролетта с "Вход свободен"

Днес говорим за практиката „5-те Ритъма“, с Даниела Пелтекова. Събитието се нарича „ С пролетта напред“. Този петък, онлайн стартира първата серия от 4-ри петъка, в които може да се включите и танцувате с хора от цял свят. Очаквайте, след 13 часа, повече по темата. С Аида Марковска, родов и холистичен терапевт, накратко за родословното дърво и..

обновено на 13.04.21 в 09:34

Политически конфигурации и сметки „Точно днес“

Девет дни след парламентарните избори неизвестните не намаляват, а дари напротив – увеличават се. Засега е ясно едно – ГЕРБ ще предложи правителство. А после? Търсим отговорите в утрото на 13 април, ето какво ще чуете: Има ли изход от политическата ситуация у нас? И вървим ли към нови избори? Политическият психолог професор Антоанета..

обновено на 12.04.21 в 17:01

„Ден след ден“ в очакване на премиерите

ГЕРБ ще предложи правителство, въпреки малките шансове то да бъде подкрепено, каза вицепремиерът Томислав Дончев.  Макар и очаквана, заявената позиция изненадва с категоричността си на фона на досегашните изявление на лидера на партията Бойко Борисов за възможна подкрепа за вторите по гласове „Има такъв народ“. С Дани Каназирева, досегашен областен..

публикувано на 12.04.21 в 14:45