Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Нова година, нов късмет с „Шейкър“

| обновено на 02.01.21 в 16:07

Размерът на късмета идвал, от нашето желание да действаме! И дано всичките ни проблеми, имат продължителността на новогодишните ни обещания – ден, два...една седмица :)

Празниците свършиха и е време да си подредим ежедневието. Ние, както винаги, сме се подготвили с интересни теми. Астрологичната прогнозата за новата година, очаквайте от Стефи Недевска.

С психолога Даниел Троев, говорим за справянето с трудните моменти и тревогите. Важно ни е, че доста се поизморихме, да се тревожим. Планираме здраве и щастие, през 2021-ва година.

Коментираме и търпението на хората, способността им да изчакват. Защо ни е по-трудно, отколкото си мислим? 

И, определено не зная, накъде сме тръгнали, но няма да ни бъде скучно.

Започваме, след новините в 7 сутринта.


Още от категорията

Антон Баев в "Добро утро, ден!"

Журналистът и писател Антон Баев гостува тази седмица в „Добро утро, ден!“. Той е главен редактор и собственик на сайта Plovdiv-online, а също и председател на Дружеството на пловдивските писатели. В началото на годината Антон Баев издаде първи български роман за карантината - „Спас Господов в страната на амазонките“. Казва, че всеки ден е..

обновено на 30.07.21 в 16:44

Монсеньор Румен Станев в "Добро утро, ден!"

Тази седмица наш гост в "Добро утро, ден!" е монсеньор Румен Станев . Важни за него са дните, които следват, защото на 17 януари 2021г., в неделя ще бъде ръкоположен за епископ в София.  Това става след избор на папа Франциск, след посещението му в България през 2019 година. Помощник епископът Румен Станев е роден в Житница, учил е..

обновено на 30.07.21 в 14:26

За приятелството във „Вход свободен“

Почти на финала на месец юли и в последния работен ден от седмицата,  в предаването „Вход свободен“ ще си говорим за малките неща – онези, които обаче заемат голямо място в сърцето. Приятелството определено е едно от тях! В Международния ден на приятелството ви каним да бъдете наши радио приятели, за да споделим заедно вълнуващи ефирни срещи...

публикувано на 30.07.21 в 01:07

"Точно днес" в края на юли-баланси и жега

Изпращаме месец на промени, след вторите избори за годината, но без регистриран напредък за ново правителство. Изцяло новата ситуация в Народното събрание роди подозрения, обвинения и невъзможност за преговори. Коментар на политическите пререкания между партиите от политолога доц. Иван Начев .  Ковид-19, Делта варианта, картината през август и..

обновено на 29.07.21 в 16:50

"Вход Свободен" – с вкус на лято

Много пъстро и забавно ви обещаваме да бъде времето до 14! Подчиняваме го на сезона, на неговите вкусове и цветове, без да се губим в несериозност и бягаме от ежедневните проблеми, напротив!  Срещаме ви с диригента Кръстин Настев, гост в рубриката ни "Вкусът на лятото", говорим си за динамиката на времето, и слушаме прекрасна музика.  Още изненади сме..

обновено на 29.07.21 в 10:17