Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Вход свободен: да усмихнем зимата!

Зима на нашето недоволство или зима на надеждата? 

Във "Вход свободен" твърдо и непоколебимо вярваме във втория вариант! Затова днес в предаването, свободни от всякакви международни чествания и официални празници, се отдаваме безгрижно на доброто настроение и светли очаквания към близкото освобождение от ковид- мерките.
Борим скуката с всички достъпни и законоугодни средства, които имаме в наличност: непробиваем оптимизъм, гласове на интересни хора, шарени новини  и мажорна музика!

Започваме веднага след новините в 12!

Още от категорията

Монсеньор Румен Станев в "Добро утро, ден!"

Тази седмица наш гост в "Добро утро, ден!" е монсеньор Румен Станев . Важни за него са дните, които следват, защото на 17 януари 2021г., в неделя ще бъде ръкоположен за епископ в София.  Това става след избор на папа Франциск, след посещението му в България през 2019 година. Помощник епископът Румен Станев е роден в Житница, учил е..

обновено на 15.01.21 в 17:19

"Ден след ден" с мисли и действия преди изборите и post-COVID

На 15 януари в "Ден след ден" двете отправни точки за предаването ни са "преди изборите" и post-COVID".  Първата от тях очаквайте в първия му час с анкетите, които направиха Милен Ангелов и Любомира Разпопова, за да чуят гласа на католици и арменци от Пловдив за това ще попречи ли Великден на участието в парламентарния вот на 4 април. По..

публикувано на 15.01.21 в 14:16

"Вход свободен" - петък без стрес и напрежение

В последния работен ден от седмицата сме мотивирани от мисълта за предстояща почивка, но заедно с това са се покачили и нивата на стрес, заради натрупаното напрежение. Как да понижим тревожността и да противодействаме на напрежението така, че да не се окажем крайно изтощени, и неспособни за активна почивка през уикенда?! Психологът и семеен..

обновено на 15.01.21 в 09:29

"Точно днес" - с поглед напред към януари

Преполовихме първия месец на годината, говорейки за новостите през 2021 - отброяваме проектите, програмите за училищата и политическите очаквания преди вота за нов парламент. Събедниците в програма "Точно днес": Как ще се подобрява инфраструктурата между по-малките населени места в Пловдив област, разговор с кмета на Брезово  Христо Енков . След..

публикувано на 14.01.21 в 15:37

Перспективи "Ден след ден"

Как работят новите ваксини срещу коронавируса? Кое е революционното в технологията на РНК ваксините и могат ли те да променят човешкия геном? Има ли рискови групи хора за ваксинация с тях? За гените и коронавируса ще говорим с професора по молекулярна биология Георги Милошев . Въпреки проливните дъждове през последните дни, язовирите Домлян,..

публикувано на 14.01.21 в 14:53