Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Потенциал и цели във „Вход свободен“

| обновено на 22.01.21 в 09:31

Случваме мечтите си и правим своите малки стъпки, към тях. Семейният консултант Динка Колева, коментира някои любопитни факти. Вярно ли е, че когато сме сигурни в онова, което искаме до 72 часа е необходимо да започнем неговото осъществяване, за да се получи?

Ще си говорим и с астролога Мария Спасевска за това как да си направим сами рождената, астрологична карта. Дата на събитието е 31-ви януари, онлайн и безплатно. Тази неделя Мария Спасевска, говори за това къде са нашите потенциали и какво ни спира да ги постигаме, от гледна точка на астрологията. Ще стане дума и за видовете страхове, какви всъщност са те? Отново, безплатно и онлайн във Фейсбук. Повече информация, след 13 часа.

Очаквайте и рубриките „Четем с радио Пловдив“ и „На кино“. Обичаме това изкуство!

Започваме, след новините в 12. 


Още от категорията

Прогнози и изводи "Точно днес"

Прогнозата ще е за изборите на 11 юли и машинния вот. От Цик споменаха, че очакват саботажи, дори в самата комисия, но в тези по места, сигурно е , че избори и курорт заедно няма да стане, разпеределен е броят на машините по секции - къде по една, къде по две..., а по мнеинето на набюдатели - никой не полага усилия да се преодолее страха у хората, за..

публикувано на 24.06.21 в 17:53

"Ден след ден" на Еньовден

В деня на рождението на Св. Йоан Кръстител темите в днешното предаване са пъстри като еньовденски венец. Намерена е черната кутия на падналия МиГ-29, като надеждите са още днес данните в нея да бъдат разчетени. Това оповести на брифинг в Стара Загора военният министър Георги Панайотов. Информацията до момента обобщава Севдалин Палаузов ...

обновено на 24.06.21 в 14:09

Проф. Евгений Шевкенов в "Добро утро, ден!"

"Добро утро, ден!" е със световноизвестния цигулар и диригент проф.  Евгений Шевкенов . През юни той свири в родния си град на Международния фестивал на камерната музика в Стария Пловдив. Евгений Шевкенов е артистичен директор на утвърдения форум. Пловдивчанинът има изключително успешна кариера в чужбина. Цигуларят живее и работи във Виена,..

обновено на 24.06.21 в 13:57

"Вход свободен" в духа на Еньовден

На Еньовден в предаването говорим с био- лечителката Анета Якова за спазването на традициите, специалния ритуал по изгрев слънце и вълшебната  сила на росата в днешния голям празник, слял в едно християнство и езичество. Ще се наложи ли  българинът да се върне към "буркан и дюшек- банк" след решението на три от големите ни банки да прекратят приемането..

публикувано на 24.06.21 в 08:55

На Еньовден - за билките, траките, съседите, Европа - "Точно днес"

Из нашите земи рождението на Йоан Кръстител е известно като Еньовден – българския  народен празник, който всяка година честваме на 24 юни. Народът казва, че оттогава започва да се пронизва далечното начало на зимата, а който види на изгрев Слънцето да трепти и танцува, ще бъде здрав през цялата година. Вярва се още, че различните лековити..

публикувано на 23.06.21 в 17:21