Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Ранно Утро с "Шейкър"

| обновено на 20.02.21 в 17:17

Почивните дни посвещаваме на най-близките си, с надежда за хармония и пълноцени часове на отмора. Общуването е това, което дава опора и смисъл да продължаваме напред. Комуникацията в семейството може да бъде източник на подкрепа, но и на непредвидени случаи на стрес, тъй като порастването на децата изисква от нас непрестанна гъвкавост и адаптация.

„Общуването в семейството: как да отстояваме себе си пред децата“ -  ще разкаже клиничния психолог София Димитрова, в безплатен уебинар, на 24 февруари.

Презентацията ще има за цел да подобри осъзнатостта за това какво се случва в семейството и да предложи начини за справяне с трудни ситуации, които няма да водят след себе си нова порция негативни емоции, самообвинение и агресия.

  В неделното утро отправяме покана за още едно онлайн събитие, което ще ни въведе в тайните на ароматерапията. Събеседник по темата е Даниела Сечкова – сертифициран ароматерапевт.

Инересна и полезна информация очаквайте и от рубриките ни „Мултивитамин“ и „Звездна диагноза“!

Започваме след новините в 7. 

Още от категорията

(Не)решени уравнения "Точно днес"

Изборите не подредиха политическия пъзел, частите се разместиха още повече, а преди 11 юли тече ново напасване. Зад борда на 45 парламент, поотделно, патриотичните формации се договарят за ново обединение. Ще успеят ли, на каква база, на каква цена и с каква кауза? По темата разговаряме с Борис Ячев -  зам.- председател на НФСБ и областен председетел на..

публикувано на 13.05.21 в 17:37
Изложба на Васил Василев-Зуека в галерия УПАРК

От напрежението до смеха "Ден след ден"

Изборите за 46-то НС – какви са предизвикателствата пред новата ЦИК? Как ще гласуваме, ако сме на почивка и как ще се организира машинния вот в чужбина? Отговорите ще са на говорителката на комисията Росица Мaтева в началото на днешното предаване "Ден след ден".  Първо заседание на служебното правителство днес. Kак започва то, в какви..

обновено на 13.05.21 в 14:36

"Добро утро, ден!" с Ивомир Игнатов - Кени

В "Добро утро, ден!" тази седмица ни гостува Ивомир Игнатов, познат на всички пловдичвани като Кени ! Актьорът Ивомир Игнатов – Кени е възпитаник на НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в специалността „Актьорство за куклен театър“. Творческото му лице е многопланово – работи като комик, клоун, кукловод, драматичен актьор, сценарист, режисьор.  След като през..

обновено на 13.05.21 в 13:57

"Вход свободен" в ритъма на пролетта

След дълго очакване, студени дни и отложени очаквания пролетта най-после заприлича на себе си, превъзмогна колебанията си и влезе в пълно владение на територията. Пролетната умора упражняваше  ленивата си диктатура чак докто не се раззелени и последното голо дърво. Сега вече е време за радост, за ново начало и надеждата, дошла с великденските празници,..

публикувано на 13.05.21 в 09:34

За трудните маршрути към целта - "Точно днес"

Служебният кабинет пое щафетата на управлението с амбицията за почтеност, прозрачност и професионализъм. Без да се ангажира с пълно решаване на проблемите в държавата, новият  служебен премиер Стефан Янев обеща екипът му да постави началото на този очакван процес. А единственият начин за справяне с кризите той видя в обединението на нацията, в..

публикувано на 12.05.21 в 17:15