Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

"Вход свободен" на крачка от пролетта

| обновено на 26.02.21 в 09:26
Снимка: БТА

Днес в предаването се отдаваме на пролетното настроение! В очакване на щъркелите, треската за мартеници и жадувания край на локдауна няма как да не бъдем усмихнати и позитивни. 
Красимир Лозанов от издателска къща "Жанет- 45" ще ни ориентира кои ще бъдат литературните деликатеси за март.
Ще научим какво е експертното мнение на финансовия анализатор Светозар Гледачев за втората пенсия и имат ли ефект противокризисните мерки на управляващите.
Започваме веднага след новините в 12 часа!

Още от категорията

„Алтер его” - трима гости и етно-трибют за вота

В горещата следизборна обстановка „Алтер его“ ще сърфира по гребена на вълната, която изтласка Шоуто в Парламента. Нищо лошо в това...  Както ще заключим по някое време: „...нашите сънародници в чужбина показаха, че обичат да щракат с пръсти, но и че носят България в сърцето си. Което е по-важното!“ Именно затова ще направим един етно-трибют на..

обновено на 10.04.21 в 11:43

Кой ще мигне пръв "Ден след ден"

Най-общо правилата на тази игра на нерви и издържливост са прости-губи този, който пръв отпусне клепачи. В ситуацията след парламентарните избори у нас се стигна до предвижданото положение никоя от избраните сили да не може с категоричност да се види като съставител или участник в бъдещо правителство. Това доведе до въздържане от изявления, а..

публикувано на 09.04.21 в 14:51

Здравословно с „Вход свободен“

Днес говорим за Световната седмица на хомеопатията, от 10-16 април, с д-р Дора Пачова. Тази събота, онлайн и безплатно, ще стартира основното събитие. След 13 часа в предаването, очаквайте повече подробности. С психолога Наталия Маламова, говорим за това, какво ни е необходимо да знаем, за да приемем другия, в рубриката „Брейнсторминг“...

обновено на 09.04.21 в 09:29

Не всичко е политика „Точно днес“

В последното работно утро на седмицата ще си припомним, че след изборите има и други теми, също така важни. Във времето от 6 до 9.30 часа ще чуете: Какво трябва да знаем за ваксините срещу Covid-19 на „АстраЗенека“ и как да се ориентираме в най-важните моменти, след новите насоки на Европейската агенция по лекарствата? Наш събеседник по..

публикувано на 08.04.21 в 16:25

Следизборният политически покер „Ден след ден“

Днес се очаква ЦИК да обяви разпределението на мандатите в 45-я парламент, а до края на седмицата водачите на две листи трябва да представят заявление от кой район ще бъдат депутати. Дотогава на час по лъжичка старите и новите играчи /си/ подават знаци за парламентарни формули, конфигурации, подкрепа – открита или не за ново мнозинство. Следизборни..

публикувано на 08.04.21 в 14:30