Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

"Добро утро, ден!" с Керана... без космонавтите

Вокалът на "Керана и Космонавтите" разказва за деня си... от сутрин до мрак

| обновено на 10.04.21 в 11:44
Керана от Космоса, във второ студио на "Радио Пловдив"
Снимка: Радио Пловдив

Керана е от Космоса, това личи по движението, гласа, погледа и най-вече харизмата. 

Тя е вокалист на пловдивската група “Керана и Космонавтите”, като връхлитането им на сцената може да се определи освен, като феномен, а и като приятно освежаване. 

Песни, като “Цех за сънища”, “Отлагам” и “Слаба силност” могат да бъдат чути от всевъзможни кътчета на всекидневнието и са точно негов продукт. Един своеобразен саундтрак на живия живот. 

Тя е живяла в Тайланд, работила е в корпоративния свят, опитала е от вкуса на Европа и е човек, който цени повече чая, отколкото кафето. 

Сутрините ѝ са за умозрение, което с охота споделя и със слушателите на “Радио Пловдив”. 

В рубриката “Добро утро, ден!” Керана споделя през усмивка за тревогите си, изминатия път и отварянето на очите...рано сутрин. 


Още от категорията

Политиката няма място в търговските взаимоотношения

В това е убеден бившият земеделски министър Мехмед Дикме, който в програма "Ден след ден" коментира скандала със  земеделските бизнесмени Светослав Илчовски и Иван Ангелов и изнесената информация пред парламентарната комисия по ревизия на управлението на Борисов.  Според него това, което се вижда и казва, едва ли е цялата истина, но е..

публикувано на 14.05.21 в 17:17

Смяната на модела минава през смяната на хора

“Проблемът е, че ситуацията с лошото състояние на полицията и високото ниво на престъпност прогресира и в други сфери на държавното управление по време на управлението на Борисов” това заяви в интервю за Радио Пловдив Методи Андреев, бивш депутат от 38-мо и 43-то НС. Според бившия депутат от парламентарните групи на ГЕРБ и СДС “ Целта е да се..

публикувано на 14.05.21 в 17:09

Трябва да свикваме, че ГЕРБ са просто една от многото партии

Трябва вече да свикваме, че ГЕРБ са просто една партия, а и на тях ще им e доста болезнено да свикнат с това, предавайки на живо брифинги, след като вече не са на власт.  Това  заяви  в предаването "Ден след ден" на Радио Пловдив  политическият анализатор и бивш посланик на България в Русия Илиян Василев, коментирайки първите рокади в..

публикувано на 14.05.21 в 15:18

Пловдив отново инвестира 300 000 лв. в модернизация на училища

Община Пловдив отпуска за девета поредна година 300 000 лв. за модернизация на общинските училища .  Средствата са предвидени в Общинска образователна програма 2020-2022. Училищата могат да кандидатстват с проекти, чрез които да се закупи специализирано оборудване за класните стаи, за създаването на иновативни образователни практики, за..

публикувано на 14.05.21 в 12:28

"Рестартирай Европа": Дронове помагат на хората в пандемия

СOVID-19 успя да приземи, макар и временно, авиацията, но не и дроновете. Те могат да се използват за локализирането на повреди по електрическата мрежа, за следене на трафика, в земеделието, за правене на снимки от въздуха, за куриерски услуги, а не на последно място – за военни цели. В новата си програма Хоризонт Европа, Европейският съюз..

публикувано на 14.05.21 в 11:34