Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Клуб "Неделя" - трансформация на всички нива

| обновено на 18.04.21 в 14:00

Новото време, което настана иска от всеки един от нас Ново съзнание! В живота ни настъпва трансформация на всички нива! Днес от 18.00 часа предстои един онлайн тренинг на тема „Съзнание за изобилие и благоденствие“ с водещ Нина Ненова – консултант личностно развитие и себеопознаване. Тя ще ни разкаже повече за съзнанието и за това как трябва да го пренастроим. 

Всички знаем, че тийнейджърската възраст е една от най-сложните и трудни за разбиране. Младежите търсят отговори на много въпроси, търсят своята среда, в която биха се чувствали най-добре и сякаш не допускат толкова родителите до себе си, а напротив. В Клуб "Неделя" ще ви срещнем с психотерапевта Десислава Иванова. Тя ще ни разкаже повече за психодрама група за тийнейджъри. Защо психодрамата се харесва на тийнейджърите и пред какви трудности за изправени младежите в тази възраст? Това са само част от въпросите, на които ще търсим отговори. 

Започваме след новините в 16ч. 


Още от категорията

С вяра и добра дума „Точно днес“

Гергьовден е един от най-големите празници в българския народен календар, но също така е и Ден на храбростта и празник на Българската армия. Как ще бъде отбелязан 6 май в Авиобаза "Граф Игнатиево" – това ще научим от полковник Методи Орлов , заместник-командир по летателната подготовка в базата. Ще ви заведем и в първия български..

публикувано на 05.05.21 в 16:34

Политика и здравеопазване - в "Ден след ден" на Светла сряда

БСП върна 3-тия проучвателен мандат за съставяне на правителство и така бяха изчерпани и трите възможности 45-то НС да излъчи кабинет. Следва назначаване на служебно правителство и предсрочни парламентарни избори. Защо се стигна до тази криза и какви са прогнозите за избирателна активност през юли, ще коментираме с политолога Анастас Стефанов..

публикувано на 05.05.21 в 14:40

"Вход Свободен" – забавления без край

В празничната седмица, в която двата работни дни са по-скоро разнообразие между забавления, разходки и време за близките, поддържаме настроението на високи честоти! В Пловдив предстои дългооочакван уикенд, в който за седми път ще се случи Дефиле "Вино и гурме" – истински празник не само за пловдивчани, но и за всички гости на града ни!..

обновено на 05.05.21 в 09:49

С адреналина на делника "Точно днес"

В първия от двата непразнични дни на тази седмица ще говорим за пари, здраве и  избори -  ритъм, твърде различен от дългата серия празници.... На Разпети петък кметът Здравко Димитров призова пловдивчани за подкрепа градът да изтегли заем от  113 501 750 лв от Фонда за устойчиви градове за реализиране на 11 инфраструктурни проекти. Общественото..

публикувано на 04.05.21 в 17:54

"Вход свободен" - за мисловните грешки и тяхното управление

С покачването на температурите е време да повишим и настроението ви в тази празнична и в същото време кратка работна седмица. Днес, във „Вход свободен” ни предстои среща с психолога Емилия Крушков. Тя ще ни разкаже не само за мисловните грешки, а и за това как можем да ги управляваме. Днешния ден е време и за Кино, като ще се обърнем към..

публикувано на 04.05.21 в 00:39