Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Клуб "Неделя" - трансформация на всички нива

| обновено на 18.04.21 в 14:00

Новото време, което настана иска от всеки един от нас Ново съзнание! В живота ни настъпва трансформация на всички нива! Днес от 18.00 часа предстои един онлайн тренинг на тема „Съзнание за изобилие и благоденствие“ с водещ Нина Ненова – консултант личностно развитие и себеопознаване. Тя ще ни разкаже повече за съзнанието и за това как трябва да го пренастроим. 

Всички знаем, че тийнейджърската възраст е една от най-сложните и трудни за разбиране. Младежите търсят отговори на много въпроси, търсят своята среда, в която биха се чувствали най-добре и сякаш не допускат толкова родителите до себе си, а напротив. В Клуб "Неделя" ще ви срещнем с психотерапевта Десислава Иванова. Тя ще ни разкаже повече за психодрама група за тийнейджъри. Защо психодрамата се харесва на тийнейджърите и пред какви трудности за изправени младежите в тази възраст? Това са само част от въпросите, на които ще търсим отговори. 

Започваме след новините в 16ч. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Литературно четене и жива библиотека днес във "Вход свободен"

В сряда споделяме заедно с Вас следобедните часове и обещаваме значими събития и срещи с интересни гости. Всичко това гарнирано с хубава музика и усмивки, за разкош :)))) Минути след 13:30 ще се пренесем в магията на Родопа планина. В това начинание ще ни съдейства Виолета Радкова, управляващ директор на фондация "Елизабет Костова", с която заедно ще..

публикувано на 07.08.24 в 09:30

С летни емоции "Точно днес" на 7 август

Лято е. Време за пътуване, почивка и споделени минути с ефира ни. Радиото е най-добрият вариант в сряда сутрин да сте добре информирани и с добро настроение. Ето и темите и събеседниците в програма "Точно днес" до 9.30 часа - Защо се стигна до хаоса с годишните технически прегледи на автомобилите и може ли готвената  промяна в правилата да успокои..

обновено на 06.08.24 в 16:11

В ритъм с „Вход свободен“

Вторник е и говорим за събора на приятелите на теснолинейката „С хорá и песни край релсите тесни”, на 10 август. Кристиян Ваклинов ни гостува. Мартин Иванов, човекът положил основите на барабанната/ритъм терапия и фасилитиране в България, ще ни припомни за системата, която синхронизира ума и сърцето.  Кино рубриката, също, е част от..

публикувано на 06.08.24 в 09:30

"Точно днес" с вяра за различното пловдивско начало

Празничното утро на Преображение Господне ще посрещнем с надежда за новото, което идва към града и страната. До девет и трийсет часа ще чуете: Празничните камбани на пловдивската църква „Преображение Господне“ – какво си пожелаха пловдивчани, които прекрачват прага на храма – това ще научим от репортаж на Яница Марова . 6-ти август е..

обновено на 05.08.24 в 16:44

"Добро утро, ден!" с доц. Меглена Златкова

Меглена Златкова е гостът ни тази седмица в рубриката „Добро утро, ден!“ - преподавател и изследовател в областта на етнологията и антропологията.  Тя е доцент, ръководител е на катедра „Етнология“  и заместник-декан на Философско-историческия факултет в Пловдивския университет. Интересува се от културното многообразие на групи и общности, от..

обновено на 05.08.24 в 16:19