Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ароматни картини във „Вход свободен“

| обновено на 29.04.21 в 09:33

Днес е международният ден на танца, но ако нямате какво да танцувате, намерете причина да пеете или да рисувате, може би...Изкуството, винаги, помага.

Танците, вадят от нас неподозирани емоции. За разликата между чувство и емоция, защо емоциите ни объркват толкова, ще ни каже терапевтът Наталия Накова.

Ще си говорим и за събитието „Нарисувай ароматна картина, с етерични масла“. Днес, онлайн от 19.30 часа. Повече, след 13 часа, в предаването. 

Очаквайте и рубриката „Предазсъдъци и следразсъдъци“, с Жоро Пеев.

Започваме, след новините в 12. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

"Точно днес" за вчера и утре

Спомените на Пловдив, спомените за въстанието от Април 1878 - ма, портфейлът на българите през миналата година и днес, турболенциите в сектора на земеделието, "Червената шапчица - Презареждане"  са теми на предаването в петък от 6.00 до 9.30 часа. НСИ оповести данни за доходите ни през миналата година. От тях разбираме, че  доходите на човек от..

публикувано на 18.04.24 в 17:03

Наследство и реалност „Ден след ден“

В Международния ден на паметниците и забележителностите в подлез "Археологически" в Пловдив отваря врати късноантичната сграда „Ирини“, която беше обновена след прекратения концесионен договор.  Пред журналисти бе направена първата официална разходка в обновената Градска градина, за която се води дебат как да се нарича „Дондукова“ или „Иван..

публикувано на 18.04.24 в 14:46

Премиерно и с усмивка днес във "Вход свободен"

Днес Ви срещаме със страхотната Събина Георгиева, автор на детска литература, чийто книги са носители на награда Бисерче вълшебно и са оценявани високо от най-малките читатели, в категория "Откриватели".  Национална награда „Бисерче вълшебно“ е първата награда в България, посветена на съвременните детски книги, отличени чрез гласуване на децата...

публикувано на 18.04.24 в 09:30

Минало и настояще "Точно днес" на 18 април

Четвъртък сутрин с коментарите на важните теми и събитията с днешна дата и пловдивски адрес. До 9.30 часа  гости и акценти в предаването: Политически страсти и нови казуси, преди същинската предизборна битка, поставят на изпитание първите мъже в държавата ни. Каква ще е развръзката и колко още изненади ни чакат до финала на политическата пиеса -..

обновено на 17.04.24 в 16:57

"Ден след ден" теми с продължение

Възможно ли е да се иска вот на недоверие към служебно правителство, както по-рано днес обявиха БСП, „Възраждане“ и ИТН, ако президентът не смени служебния премиер? Чуйте коментара на преподавателя по конституционно право в СУ "Св. Климент Охридски" доц. Наталия Киселова .  Делото „Дебора“ стартира от третия опит в Пловдивския районен съд...

публикувано на 17.04.24 в 14:45