Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Хармонична неделя с „Шейкър“

| обновено на 08.05.21 в 16:25

Неделята на 9-ти май, ще посветим на методи за хармонизация на човека. Коментираме с Люси Винчева, йога инструктор и организатор на събития. 

Ще балансираме стомаха и чревната флора след празниците, с помощта на етерични масла.

Говорим и за 12-то издание на фестивала, станал традиция за града ни, „Здравей, Здраве“ – 15 и 16 май, на открито, на Бунарджика. Вход, за всички прояви, свободен. Аида Марковска и Ваня Кънева, разказват.

Припомняме си и една мисъл на Коко Шанел : „Почти всички наши емоционални, социални и морални проблеми произхождат от факта, че не знаем как да се отказваме от нищо.”

Започваме, след новините в 7 сутринта.


Още от категорията

„Точно днес“ на изпити, протести и изложби

В сряда сутрин  по горещите точки и събития, които ще следим в и развитие през деня. -Как започва Национално външно оценяване по БЕЛ. За първи път в системата на българското образование ще се проведат изпити и в 10 клас. Седмокласниците пък влизат в битката за гимназиите – над 5800 са те в Пловдив и областта. Антония Попова ще улови..

публикувано на 15.06.21 в 16:27

Всичко тече, всичко се променя "Ден след ден"

Лични данни на хиляди пловдивчани, които са членове на секционните избирателни комисии за вота на 11 юли, изтекоха в интернет. Течът на данни е станал след заседанието на РИК 16 снощи. По темата работи  Екатерина Костова . Областният управител Ангел Стоев е констатирал редица нарушения по Закона за обществените поръчки при обявената поръчка..

публикувано на 15.06.21 в 14:12

"Вход свободен" за паник атаките и справянето с тях

В днешно време паник атаките стават все по-често срещани. На голяма част от хората им е известно онова ужасно чувство при получаване на паник атаката. Как можем да се преборим с тях чрез етерични масла и ТЕС практика? Ще разберем от Анелия Трампова – сертифициран ароматерапевт.  Очаквайте и още интересни теми. Няма да пропуснем и рубриките "Кино" и..

обновено на 15.06.21 в 09:31

Възможни или невъзможни реформи „Точно днес?

Поредни заявки за сериозни промени във важни обществени сфери прави служебното правителство, което има хоризонт още месец. Във второто утро на седмицата ние питаме – адекватни и логични ли са те? Отговорите очаквайте във времето от 6 до 9.30 ч., когато ще чуете: Социологът Първан Симеонов с коментар за едномесечните действия на..

публикувано на 14.06.21 в 15:50

Книги, срещи, коментари "Ден след ден"

Как аварийно ще бъдат спасени осем детски градини в Пловдив, които се нуждаят от неотложни ремонти? Огледът на място в една от тях и плановете за реакции на кмета и екипа му обобщава в репортажа си Иванка Петкова . Пак спасяване, но на защитения вид мечки в Родопите, е повод за спешна среща на контролни институции в Смолян. Ще се засилят ли..

публикувано на 14.06.21 в 14:54