Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Слушайте извънредното неделно предаване "Антена спорт"

| обновено на 11.07.21 в 12:28
Снимка: UEFA

Днес от 14:00 до 18:00 часа слушайте извънредното неделно издание на предаването "Антена спорт" на Радио Пловдив, посветено на финала на Евро 2020 и на предстоящите олимпийски игри в Токио.

.Ето и част от участниците в 4-часовото предаване:

С кореспондента на БНР в Италия Елена Шаханова ще разговаряме преди финала на ЕВРО 2020 Италия – Англия.

С бившия футболист на пловдивските „Локомотив”, „Ботев” и „Спартак” Иван Говедаров, живеещ от 18 години в Лондон, ще говорим за ЕВРО 2020 и мъжкия финал по тенис „Уимбълдън”.

Националият селекционер Ясен Петров за впечатленията си от Евро 2020, прогнозата му за финала и очакванията от предстоящия нов сезон в Първа лига.

Треньор номер 1 на България за 2020 година Николай Киров с коментар за предстоящия финал на "Уембли" и очакванията му за първия европоход на Арда (Кърджали).

С бившата баскетболистка от националния ни отбор и втора на олимпиадата в Москва-80 Силвия Германова, ще разговаряме преди старта на 23 юли на летните олимпийски игри в Токио.

Със световния и европейски шампион по бокс Станимира Петрова ще говорим за очакванията ѝ от предстоящите Игри в Токио.

Със спортист №1 на България за 2015 година Габриела Петрова ще разговаряме за това как ще изглеждат Игрите без публика и може ли лекоатлетката да зарадва Пловдив и България с олимпийско злато.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Елена Диварова в "Добро утро, ден"

В седмицата, в която отбелязваме един от най-светлите български празници – деня на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност – гост в рубриката „Добро утро, ден“ е пловдивската поетеса Елена Диварова.  Автор е на четири стихосбирки и на книгата „Да погледнеш към себе си“. Има публикуваниочерци, репортажи, поезия и..

обновено на 24.05.24 в 17:23
Празничното шествие на 24 май в Пловдив

"Ден след ден" народът върви

Празнуваме 24 май. Само наш, български и неповторим празник – на словото, буквите, писмеността и просветата. Празник не просто на една писменост и култура, а на титаничната значимост на духа. Ние не просто "сме дали нещо на света". На 24 май България празнува своя неудържим порив към просвета и знание, който я е направил културен двигател в славянския..

публикувано на 24.05.24 в 14:36
Фотоколаж: Силвия Петрова

За словото и иновациите във „Вход свободен“

Честит празник! Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура, и на славянската книжовност. Ще се опитаме да привлечем вниманието ви с интересни и полезни теми, традиция ни е. Разговаряме с Татяна Минкова, заместник -директор на ОУ „Елин Пелин“, в Пловдив. Говорим за „Деня на иновациите“, който предстои и..

обновено на 24.05.24 в 10:07

Празничното утро "Точно днес"

Да се развълнуваме заедно с "Върви, народе възродени...", да поздравим учителите, учениците, учените, хората на духа, да измерим мащаба на интелектуалния подвиг на Светите братя от Средновековието до днес,  да разлистим книга или да я послушаме... Каним ви в утрото на 24 май, а по тези теми за разговор ни гостуват - хоровият диригент проф. Златина..

обновено на 23.05.24 в 16:56

На чисто и по вода в "Ден след ден"

Пловдив се размина без разрушителни последици от интезнивните валежи, придружени на места в страната с опустошителни градушки. Прогнозата обаче е за продължаващи валежи. Готови ли са регионалните дирекции на "Борба с градушките" да реагират с изстрелването на ракети от площадките в Голям Чардак и Гелеменово.   Отговрите идват от директорите им Георги..

публикувано на 23.05.24 в 14:45